Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V jakém poměru prosím tě dáváš ten booster s 95?@Nigfire reagoval jsem na toto:
Teď jsem si všiml, že mám par km od domova Eurooil s obsahem ethanolu u 95ky 0%, a je oproti ONO jen o 0,7Kč/L dražší, tak vyzkouším s boosterem a uvidím
technik v servisu mi říkal, že aditivum do benzinu v žádném případutankuju běžnou 95ku na ověřených pumpách a přidávám aditivum http://www.vif.cz/produkty/aditiva-do-benzinu/super-benzin-aditiv-1.html
a řekl i důvodtechnik v servisu mi říkal, že aditivum do benzinu v žádném případu
Rozdíl mezi diesel a diesel +.
Diesel + pro nás vyrábí Unipetrol Litvínov, a.s.
Je to klasický diesel s přídavkem aditivu, přesný název aditivu (směs aditiv )neznáme , ale parametry má diesel + jako Verva diesel od Benziny (stejný výrobce).
Dle atestů a z rozborů víme, že má lepší mazací schopnosti , vyšší cetanové číslo cca o 5 (cca 58) a zimě cca o 2 stupně nižší bod tuhnutí.
Naše firma tam nic nepřidává, obsah bio -složky je stejný jako klasické nafty cca 4 procenta.
Jinak atesty PHM jsou k nahlédnutí na každé ČS u vedoucích.