Chorche
člen KLANu
- 100
Nejsem fanda žádné benzinky, ale když vezmu na benzine tak mám po asi polovině nádrže docela černé výfuky, tak nevím jestli to uvolňuje bordel nebo jen špatně spaluje ?Určitě nečistí ale zase zanáší méně než jiný paliva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nejsem fanda žádné benzinky, ale když vezmu na benzine tak mám po asi polovině nádrže docela černé výfuky, tak nevím jestli to uvolňuje bordel nebo jen špatně spaluje ?Určitě nečistí ale zase zanáší méně než jiný paliva.
Jedná se o výpadek u výrobce v USA. Aktuálně Vám bohužel nedokážeme napsat termín, kdy budou tyto aditiva opět k dispozici a u nás skladem.
Ok, dekuji tiVIF je dobrej a funguje, můžeš dávat i vyšší dávku - furt to cenově vychází výborně, ostatně v kombinaci s E10 bych nad vyšším dávkováním neváhal
Tak mám odpověď od jednoho dodavatele ohledně Bishop's BiTECH 1-C6-951:
Keby som si mohol vybrat tak istotone dam prednost E5. Je to uz doba, kedy tankujem E10 do svojho veterana. A kedze ma este poctivu plechovu nadrz a aj trubky vedenia paliva z hrdla do nadrze, jedneho pekneho dna na benzinke mi zacal vytekat benzin s pod vozidla. Pozriem sa pod auto a rozozrane trubky - katastrofa. OK moze to byt proste vplyvom oxidacie, ale aj tak E10 je pekny sajrajd.Uprimne, za me pocitove auto jede tiseji a lip na E10, i kdyz je tohle palivo proklinane. V Nemecku ho tam obcas dam.
Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk
Je to tak.Nebyla E10 jen 95 a Verva E5?
Měl jsem ten dojem,ale protože tankuju MaxxMotion nebyl jsem si jistý.Na Benzině jen naftu do firemního.Je to tak.
Nemůžou to mít na benzinkách různě? Mám dojem, že jsem viděl jeden z nich E5,ale podepsat bych to nepodepsal.Jestli to nemají jak OMW,někde MaxxMotion 95 a někde 100.Čert aby se v tom vyznal.Určitě ne, v Opavě na Benzinách byla Verva100 E10 už v dobách kdy jsem ji tankoval do GG