Shotky
člen KLANu
- 40
Jak jsem psal výše video určitě zajímavé plné spousty informaci a jsem za něj rád bohužel já si ve videu nenašel to co jsem hledal… Ze je přínos 100 oktanoveho paliva pro běžny mozor v mazdach přínosem ? Zda z konstrukce vyplývající vyšší kompresní poměr se prokáže v testu na motorové brzdě… kdyby v testu měli alespoň 1.0 TSI ea 211 a ne tu předpotopni šunku 1.4 TSI s mizerný kompresniˇ poměrem byl by výsledek Naturalu 95 a 100 ve spotřebě jasně prokazatelný a sám bych věděl zda je výhodnější tankovat toto palivo nebo jen n95 s aditivy.
Dále taky je zajímavé zda ethanol nebo ETBE nebo jakékoliv aditivu jiné děla větší podíl popílku to také nikde není uvedeno ani to nikdo neměnil.
Takže jak jsem už psal když ten test vyšel hezký test jen skoda ze, to nedotáhl o trochu výš. Protože ty naše benzinové motory s vysokou kompresí jsou teoreticky navrženy aby těžili z vyššího oktaniveho čísla ale zda to dokáže i řidiči jednotka to je ve hvězdách
Dále taky je zajímavé zda ethanol nebo ETBE nebo jakékoliv aditivu jiné děla větší podíl popílku to také nikde není uvedeno ani to nikdo neměnil.
Takže jak jsem už psal když ten test vyšel hezký test jen skoda ze, to nedotáhl o trochu výš. Protože ty naše benzinové motory s vysokou kompresí jsou teoreticky navrženy aby těžili z vyššího oktaniveho čísla ale zda to dokáže i řidiči jednotka to je ve hvězdách