Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to je něco špatně, když má primovstrik čisté koncovky 😂Do svojí 3 BM 2.0 165k tanku vždycky 100 u Shellu. Spotřeba 6,5-7 litrů a koncovky jsou čistý jako nový i po třech letech.
To je divný, protože první E10 v ČR byla verva100, zatímco 95ku měli furt E5Je to tak.
Zdravím ve spolek, já na Mazdě 2 1.5 nemám černou koncovku ani po 20 ticisic km protože už tenhle motor má filtr pevných částic takže výfuk je úplně čistý.Tak to je něco špatně, když má primovstrik čisté koncovky 😂
Jak je tam filtr pevných částic, tak je to jasné 🙂Zdravím ve spolek, já na Mazdě 2 1.5 nemám černou koncovku ani po 20 ticisic km protože už tenhle motor má filtr pevných částic takže výfuk je úplně čistý.
Jinak jsem tankovat v Robin Oil který má prijetelné ceny za natural 98 který je bez ethanolu jen s ETBE a je E5. Zkušenosti nemám tak uvidím ale asi další alternativa kam pro natural 98.
Chvíli jsem si říkal jestli jsem omylem nenatankoval E85, protože to bylo jediný co mě napadlo,že může takhle z ničeho nic zvednout spotřebu (data na diagnostice naprosto v pořádku), ale E85 tam nenabízejí a hlavně jsem potom kouknul na účtenku a opravdu jsem vzal N95.A to je možné, aby to jen žralo víc, ale motoru to nic neudělalo?
Tak prý je toto aktualizace toho předchozího článku - https://petrol.cz/magazin/2023/2023-04/vadi-e10-pri-spravnem-postupu-nikoliv-13622VIF Super Benzin Aditiv - ověření čistících účinků - Petrol.cz
VIF Super Benzin Aditiv - ověření čistících účinkůwww.petrol.cz