Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to je něco špatně, když má primovstrik čisté koncovkyDo svojí 3 BM 2.0 165k tanku vždycky 100 u Shellu. Spotřeba 6,5-7 litrů a koncovky jsou čistý jako nový i po třech letech.
To je divný, protože první E10 v ČR byla verva100, zatímco 95ku měli furt E5Je to tak.
Zdravím ve spolek, já na Mazdě 2 1.5 nemám černou koncovku ani po 20 ticisic km protože už tenhle motor má filtr pevných částic takže výfuk je úplně čistý.Tak to je něco špatně, když má primovstrik čisté koncovky
Jak je tam filtr pevných částic, tak je to jasnéZdravím ve spolek, já na Mazdě 2 1.5 nemám černou koncovku ani po 20 ticisic km protože už tenhle motor má filtr pevných částic takže výfuk je úplně čistý.
Jinak jsem tankovat v Robin Oil který má prijetelné ceny za natural 98 který je bez ethanolu jen s ETBE a je E5. Zkušenosti nemám tak uvidím ale asi další alternativa kam pro natural 98.
Chvíli jsem si říkal jestli jsem omylem nenatankoval E85, protože to bylo jediný co mě napadlo,že může takhle z ničeho nic zvednout spotřebu (data na diagnostice naprosto v pořádku), ale E85 tam nenabízejí a hlavně jsem potom kouknul na účtenku a opravdu jsem vzal N95.A to je možné, aby to jen žralo víc, ale motoru to nic neudělalo?
Tak prý je toto aktualizace toho předchozího článku - https://petrol.cz/magazin/2023/2023-04/vadi-e10-pri-spravnem-postupu-nikoliv-13622VIF Super Benzin Aditiv - ověření čistících účinků - Petrol.cz
VIF Super Benzin Aditiv - ověření čistících účinkůwww.petrol.cz