Takovej dotázek. Teď jsem koupil aditivum https://www.millersoils.cz/petrol-power-ecomax?c=102 a píšou že teplota vznícení je 66°C. Vozite ho někdo přes léto v kufru? Vif normálně vozím, ale tohle mě trochu děsí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevěřím tomu ale v autě bych ho přes léto raději nevozil. Vždy přihodit když vím že budu tankovat nebo raději Vervu a máš pokoj. Já VIF taky vozím celý rok v autěTakovej dotázek. Teď jsem koupil aditivum https://www.millersoils.cz/petrol-power-ecomax?c=102 a píšou že teplota vznícení je 66°C. Vozite ho někdo přes léto v kufru? Vif normálně vozím, ale tohle mě trochu děsí.
Aha, dík za info. Tak v tom případě by to mělo být v kufru ok stejně jako Vif66 st není bod vznícení, ale bod vzplanutí. Je v tom trochu rozdíl. Třeba benzín má bod vzplanutí -24st a bod vznícení 220st.
Viz
Hořlavé a vysoce hořlavé látky. Rozdíly, bod vzplanutí a vznícení | CRDR
Tento článek vám umožní lépe porozumět vlastnostem hořlavých a vysoce hořlavých látek, aby vaše pracoviště bylo bezpečné pro všechny.www.bozp.cz
Odesláno z mého 23127PN0CG pomocí Tapatalk
K2 prisla s necim novym na E10 a zvysuje to i oktany udavaji. A baleni by vyhovovalo i odpurcum davkovani aditiv
Cenove to to vyjde na stejno jako treba Millers. A maji i uplne malinky superkoncentrat 10ml na nadrz.
K2 E10 NEUTRALIZER 50 ml
www.automoto-eshop.cz
• K2.com.pl
Dodatek do paliwa K2 E10 Neutralizer 50ml poprawia jakość paliwa, zmniejsza negatywne skutki stosowania paliw zawierających bioetanol (np. E10). Zaprojektowany w celu zrekompensowania obniżonej jakości na skutek szybszego starzenia się paliwa, za sprawą dodania do 10% etanolu. Używany podczas...k2.com.pl
• K2.com.pl
Skoncentrowany dodatek do paliwa K2 E10 Neutralizer 10ml poprawia jakość paliwa, zmniejsza negatywne skutki stosowania paliw zawierających bioetanol (np. E10). Zaprojektowany w celu zrekompensowania obniżonej jakości na skutek szybszego starzenia się paliwa, za sprawą dodania do 10% etanolu...k2.com.pl
Ja na koncovky mam z Lidla lestenku na nerez kuchysky riadTá firma K2 ma dobrú pastu na vyčistenie výfuku od líšky. Bola to makačka ale výfuk ako nový a už 3 roky žiadna hŕdza.
Jen pro doplnění. Před ÖMV MaxM 100Plus jsem tankoval u MOL a ÖMV obyčejný N95 a přidával VIF. Spotřeba byla mezi 7,75-8,2 l/100 km.Tankuju u ÖMV MaxcMotion 100Plus.
Poslední tankování: průměrná spotřeba 7,27 l/100km ( 10% město, 30% silnice 1. a 2. tř., 60% dálnice - včetně 30 km kolony na D1 ), 300km plný náklad, 336km na 50%.
Mazda6 GH HB 108 kW před “ vyladěním”.
(Díky Shr3ku ).
Tady je už celý vlákno.který benzen je nejlepší? Můj mechanik mi řekl, abych vyplnil pouze Vervu 100. Plním 95 z Tank Ono. Je to problém?
Pokud od auta nevyžaduješ plný výkon, může jezdit i na 95. Každopádně doporučuji aditiva na čištění a mazání jako VIF.který benzen je nejlepší? Můj mechanik mi řekl, abych vyplnil pouze Vervu 100. Plním 95 z Tank Ono. Je to problém?