Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
I Mazdy 3 BP od roku výroby 2019 mají v nižších vybavách dlr se žárovkou, takže svítí oproti parabole žlutě, u starší dvojky to bude stejné. To je u Mazdy normální ? Můžeš si pak tu žárovku vyměnit za ledku a sladit barvu.Vďaka za odpoveď, bol som včera pozrieť jednu z tých g90. Autu som nemal čo vytknúť v podstate, spĺňalo to čo od toho očakávam. No jedna vec kôli ktorej som to na mieste nekúpil, boli svetlá. Tým že som bol sám a v podstate Mazda nováčik, nebol som si istý či majú byť také, aké ich malo konkrétne vozidlo. Išlo o to že samotný projektor svietil pekne, do bielej, no DRL časť svetla s veľkým rozdielom, na žlto. Usúdil som že asi by malo aj DRL svietiť na bielo. Pánovi som povedal že si to ešte premyslím. Otázky -
1. má LED DRL svietiť na žlto ?
2. predpokladám, ako aj pri iných novších autách s LED, sa mení celé svetlo pri nejakom probléme ?
3. dajú sa okrem autorizaku tieto svetlomety niekde kúpiť ? Priznám sa, neviem ich nikde nájsť (ak nerátam Áziu).
Ahoj rad slysim podobny nazor a uzivej si M2! mne se s ni taky strasne dobre jezdi…to razeni je top a ani v cx30 takovy nemam ja mam g115 a ted 6tkm a za ty penize minimum much - trochu hlucnejsi motor a v podbehu skoda ze nejsou aspon plasty (aby se dalo vytlumit), chybi mi i predni senzory, trochu mi drnci plast/kastlik (to se opravi) a asi 3x vypadla jedna lampicka u spz (blbe tam drzi)… pred tim dva yarise do mesta a tohle mi sedne vic ?Taky bych rád přispěl, jsme nový majitel Mazdy 2 G75 Emition (základní výbava). No a musím říct že, po přechodu ze staré 306 tky Peugeotu to je opravdu něco... Byl jsem hlavně mile překvapen protože když jsem hledal informace tak jsem se většinou setkával s kusy z roku 2018, takže velké milé překvapení byl infoteiment, led světla, apple CarPlay a otočný ovládací tlačítko. A interiér a sedadla na živo jsou prostě fenomenální, jsme zvyklý na Francouze ty mají hodně pohodlné auta včetně sedaček ale Mazda je úplně stejné pohodlná až na tvrdší podvozek. No prostě interiér a pocit za volantem, posezení řidiče je prostě pro mojí postavu (menší vzrůst) trefa do černého v tomhle autě člověk vydrží pohodlně několik hodin bez obtíží. Druhé takové překvapení které pramení z nedostatku informací bylo ,že motor G75 od roku 2022 má vyšší kompresi 15:1 a celkově je motor postavený jako dřív výkonnější G90 a je přímovstřikový cože bude první můj motor tak doufejme že, nebude problém s karbonem. Ta vysoká komprese je ale opravdu zajímavá a aspoň co se týče motoru je to kus zajímavé techniky a budu moc zvědav jak se osvědčí po 250tkm a více. Jinak jízdní vlastnosti jsou prostě u malého autíčka suprové má trochu sklon k přetáčivosti ale jinak je hezky stabilní a má příjemně tuhý podvozek na 15 kolech. Řazení je jedna báseň až teda na ty dlouhé převody hodně se musí podřazovat to je tak jediný puntík na kráse protože i při dálniční rychlosti na šestku když je dlouhé stoupání to chce podřadit :/ a pak ještě při zapnuté klimatizaci skákání otáčky na volnoběh ale to už je detail. Zatím mám s autem naježených pár kilometrů ale musím vyzdvihnout interiér a nízkou hlučnost vozu prostě v autě se člověk cítí opravu příjemně a minimalistický analogový svět v Mazdě je balzám na duši. Řízená řazení a ovládání auta je také na výbornou a aspoň za mě delší převodové stupně no vždy se dá podřadit. No a výroba v Japonsku a ledové světla a tak dále co má nově model 2022 tak to už je jen třešnička na dortu a už jen spousty šťastně ujetých kilometrů opravdu hezky vyvážené autíčko s aspoň rozumným motorem který na tohle auto stačí i základní G75.
U zjednodušené instalace dvojky by měl stačit napojit volant a nakódovat. Ani se nemusí měnit clock spring (kroužek volantu), liší se jen u aut s a bez adaptivních LED světel (čili mimo G115/G115).Zdravím hoši! Nevíte, jestli se dá u M2 2018 dodělat v základní výbavě tempomat? Mám zálusk na tenhle kousek: