No u mě to je o tom, že usb-a mi v Mazdě očividně ani carplay nejspíš nepodporuje (nejsem si jistý, jestli to je bug nebo feature v tom modulu). Zkusil jsem hromady kabelů samozřejmě včetně originálních a dražších a pouze nabíjí. Takže jediná možnost byla přes to usb-c a to mi s IP15 jen nabíjí telefon a carplay nic, všechny telefony s lightningem fungovaly, takže to bude očividně asi nějaká nekompatibilita (zajímavé, že přes redukci lightning -> usb-c to většinou alespoň na vteřinu naskočilo), která se vyřeší buď časem v ios nebo v softwaru Mazdy pokud ještě nějaký bude. Jinak to usb-c mi telefon nabíjí v podstatě stejně rychle jako přes origo 20W adaptér.V roce 2017, kdy jsem si koupil trojku Apple Car/Android Auto nebylo. Když se pak v infotainmentu Apple Car zpřístupnilo, tak jsem si nechal instalovat nový modul co je právě v té opěrce.Bez nového modulu AC/AA nešlo. Bylo to z důvodu, že právě původní USB porty nedokázali telefon nabíjet a ani udržovat, aby se aspoň nevybíjel. Teď mám iPhone 15 PRO, připojen je USB-A -USB-C kabelem a v pohodě se telefon dobíjí i při použití apple navigace a hudby z telefonu. Tak jestli nebyla chyba v tom kabelu. V práci máme nakoupeny nějaké super levné USB-A - USB-C kabely, Samsung to v pohodě nabije, iPhone ani nedetekuje, že se nějaký kabel zapojil.