Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podle mě ta vata vlivem tepla od motoru po nějakých letech vyschne a vytvrdne a změní se v prášek co se pak sype. Takže si myslím že to bude dělat stále a jediná možnost je to vyměnit. Nejlepší je udělat si šablonu výplně a z ahifi použít lepší materiál. Ale mě se to dělat nechtěloPodobně to mám na MXu. Udělal jsem drastické opatření.Kryt jsem že spodu vzal vysavačem a vysával tak dlouho dokud z toho něco letělo.Není to 100%,ale pomohlo to.
Vys..l bych se na to,čas od času to vysaju vysavačem i s motorem a prdím na to.To bych mohl co chvíli shánět nový dekl.Podle mě ta vata vlivem tepla od motoru po nějakých letech vyschne a vytvrdne a změní se v prášek co se pak sype. Takže si myslím že to bude dělat stále a jediná možnost je to vyměnit. Nejlepší je udělat si šablonu výplně a z ahifi použít lepší materiál. Ale mě se to dělat nechtělo
Samsung S22 256GB Tapatalk
Čo potom taký "Dongfeng Fengon XY"Kde jsou stejnak ty doby, kdy se víka ventilů naopak dávaly na obdiv. Dneska je to celý zaplastovaný a nic z toho.
Je to moje první výměna krytu. Uvidím jak izolace u nového dlouho vydrží. Když začne brzy znovu pelichat, izolaci vyhodím a nechám kryt bez ní.Vys..l bych se na to,čas od času to vysaju vysavačem i s motorem a prdím na to.To bych mohl co chvíli shánět nový dekl.
Tam jsou ukryté šlapátka a řetěz s přehazovačkou.Čo potom taký "Dongfeng Fengon XY"
Zobrazit přílohu 50412
Číňan sa za ten motor asi hanbil, tak ho pre istotu zakryl KOMPLETNE Alebo je to "opatrenie" na ochranu pred "špionážou"
Též to vidím podobně. Třetí už řešit nebudu. Vytvořím si pak vlastní izolaci když seženu vhodný materiál..Je to moje první výměna krytu. Uvidím jak izolace u nového dlouho vydrží. Když začne brzy znovu pelichat, izolaci vyhodím a nechám kryt bez ní.
Nebude to vyrobne mene nakladne, nez 10 samostatnych deklu?Tam jsou ukryté šlapátka a řetěz s přehazovačkou.
Já jsem myslel, že ho tam mají všichni (od určitého roku)Vy máte v autě někdo konektor USB-C? Nějak nechápu, o čem je teď řeč.