• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 6 (GJ/GL) - obecně

Mazdar,

prosím, má tu někdo tip na spolehlivého automechanika, který hoví Mazdám a je z Plzeňska (ideálně přímo Plzeň)?

Druhá část dotazu - aftermarket silentbloky motoru

Už dlouhou dobu pátrám po AM silentblocích a nejsem schopnej se dobrat nějakého výsledku. U své Mazdy mám podezření na špatné silentbloky, rád bych je vyměnil, ale v autorizáku mi řekli 30k bez práce. To se mi za pokus/omyl s nejistým výsledkem dávat nechce.
Začal jsem tedy hledat po netu, ale přijde mi, že nikde nejsou, nedokážu je najít včechny tři. Když už něco najdu, tak si vůbec nejsem jist vhodností pro můj typ auta a v kódech dílů se lehce ztrácím.

Dokázal by mi v tomto někdo prosím poradit, nasměrovat? VIN JMZGL696601705006.

Dle VIN:
pravý (spolujezdcův) silent blok motoru: KB7W-39-060
levý (převodovkový) silent blok motoru: KB7W-39-070C
"spodní" silentblok motoru: GBJS-39-040A
Chce to prohlížet Google/eBay/Amazon atd...
Koukal jsem hodně v rychlosti a na GJ se dají najít bez problémů za pár peněz, ale GL jsem nezahlídnoul - chce to víc hledat.

@Nibiru Je to správně, překontrolováno

@Max6 Díky za kódy...no právě, že na GJ nic moc...spíš nic. Říkal jsem si, jestli servisy nemají přístupy do neveřejných databazí dílů, ze které objednávají. :/ Nicméně i ta cena v autorizáku naznačuje, že těží z aftermarket situace. Když už něco najdu, není mi jasné, jestli to sedí na můj model nebo je to na jinou motorizaci. :(

Je niekde možné nájsť zoznam zvukových signálov? Posledný týždeň mi občas pri štarte 3x3 zapipa.

Ani google mi moc nepomohol

@Nibiru Ty jo, tohle nezní jako Mazda zvuk. Nemáš bezpečnostní kameru ? Nebo něco co je v autě dodatečně dodělaný ?

@Nibiru Ty jo, tohle nezní jako Mazda zvuk. Nemáš bezpečnostní kameru ? Nebo něco co je v autě dodatečně dodělaný ?
Mám pandoru ale žeby po dvoch týždňoch dochadzala baterka? Má to akcelerometer aby ju nevybijalo keď sa nehýbe prívesok. Signalizácia by mala byť tichšia a mala by ísť od nôh, od poistiek. Idem písať chlapovi, ďakujem.

Back