- 1 621
Není to muj znamy takze netusim. Jen mi to dneska řekl spolupracovnik.Jak mu začíná VIN číslo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není to muj znamy takze netusim. Jen mi to dneska řekl spolupracovnik.Jak mu začíná VIN číslo?
Při přeřazení na jiný stupeň musíš znovu nastavit rychlost na tempomatu. Stačí po přeřazení zmáčknout tlačítko + na volantu a je to.->Jarda Král: Omlouvám se, ale druhé větě nějak nerozumím...
Ahoj,->Jarda Král: Omlouvám se, ale druhé větě nějak nerozumím...
tak u mé M6 GJ G121 v manuálu se vypne taky. Jak jsem psal. Šlápneš na spojku, nebo brzdu a tempomat je v pi*i...tak, ze sa tempomat vypne iba stlacenim brzdy, pri preradeni ostane aktivny.
Ahoj,Ahoj, zerou vam benzinove motory olej? Mam okolo 9tkm po vymene oleje a dneska jsem se dival ze mam tak pulku, stejne menim po 10tkm,ale prekvapilo me to. Jezdim jen dalnice a nekdy nemecko kde to dostane trochu na zadek
Jak už bylo napsáno, tempomat zůstane nastavený, dokud nesešlápneš brzdu. Mimochodem u dřívějších generacích i koncern vypínal tempomat i při spojce a osobně mi to přijde lepší ... Jak už tu někdo psal, tempomat = většinou ustálená jízda se stejným převodovým stupněm ... Ignorování spojky pro mě odpovídá spíše limiteru a u tempomatu to nemám rád - jsem zvyklý brnknout do brzdy, ale vyhovuje mi i právě přeřazení (při určitých situacích odpovídajících právě častého užití tempomatu i ve městě apod., je ta brzda kolikrát nesmyslně navíc..) ...Jak? (jen ze zvedavosti, neznam to)