Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Leda (ne)oficiálně stejně jako CX-9 2,5T, kterých už u nás taky několik jezdíNetušíte někdo, jak je to s 2.5l turbo verzí? Youtube je doslova zavalen recenzemi M6 z roku 2019 turbo verze, přitom na českém trhu o něm není ani zmínka, v ceníkách ji nevidím a prodejce se mi o ní také nezmínil. To se sem bude teprve vozit nebo sem se prostě nevozí a tečka?
Ale to vše bych navigaci časem odpustil, co ovšem zamrzí, že ve městě navigace vůbec nebyla schopna zjistit polohu a šipka si celou dobu plula pár bloků kolem.
Zdarec, jak jsi to prosím tě vyřešil? A jaká max velikost kola se pod víko do kufru vejde? Řeším teď to stejný, jenom lepící sada se mi vozit nechce, u starýho auta jsem prorazil pneumatiku, to by mi byla lepící sada na nic. DíkyZdravim, jake dojezdova/plnohodnotna kola sebou vozite? Plnohodnotne 19" kolo jsem do wagonu proste nenarval resim ted jestli kupovat original 17" dojezdove. Dekuji