- 2 675
Vsak pokud si tam necha lepici sadu, tak to nemusi prohlasovat za rezervu, ne? Jen veze kolo proste.
Ale urcite uzitecne info.
Ale urcite uzitecne info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jenom před STK to kolo musíš vyndat.Rezerva musí být bezpečně ukotvena.Jednou mě vyhodili a měl jsem LPG.Musel jsem si udělat držák a kolo upevnil v kufru nastojato.Nevím,jak se budou tvářit policajti při běžné kontrole.Já bych fakt raději sehnal nějakou dojezdovku 16.
Nic takového jsem nezaznamenal, nějaké pípání by mi asi dost vadilo a všimnul bych si. Možná ale používám audio jinak. Vyzkouším.Mimochodem, nevíte zda a jak lze vypnout to šílené pípnutí při delším podržení tlačítka pro přepínání mezi oblíbenými stanicemi? Pípá to jak požární alarm při ladění rádia i třeba přetáčení MP3 souboru. V nastavení audio jsem našel na konci položku Pípnutí, ale mám ji vypnout, takže to asi nemá vliv.
Tahle první https://www.autobazar.eu/mazda-6-wagon-25-skyactiv-g-revolution-top-a-t-id14373343.html je podle VIN vyrobená 15.12.2017Ahojte, dlho uvazujem nad kupou M6 2.5G 2015-2018 Wagon, a uz som vazne nabudeny. Kupovat budem v zari/2019. Na Slovensku su na predaj momentalne dve.
https://www.autobazar.eu/mazda-6-wagon-25-skyactiv-g-revolution-top-a-t-id14373343.html
https://www.autobazar.eu/mazda-6-wagon-25-skyactiv-g-revolution-top-a-t-id14120352.html
Ktoru by ste sli omrknut ako prvu?
2. dotaz - nevite nekde kolem Brna kde sa da pujcit M6 s motorom 2.5G na den-dva? Zkusebna jizda mi nestaci, chcel by som si zazit "kazdodenny zivot" majitela Mazdy 6
Dakujem za tipy
Auto Palace půjčí zdarma na víkend (so kolem oběda - po ráno) do 200km nájezdu.2.dotaz - nevite nekde kolem Brna kde sa da pujcit M6 s motorom 2.5G na den-dva? Zkusebna jizda mi nestaci, chcel by som si zazit "kazdodenny zivot" majitela Mazdy 6
Dakujem za tipy
U mého GJ okna fungují asi 20s po vypnutí motoru.Ale jen pokud někdo neotevře dveře.Trochu mi vadí,že takto nefunguje střešní okno.Na ovládání tohoto okna musí svítit kontrolky.(ON).A když třeba přijíždím k závorám,tak vypínám motor se zařazeným D.Tím pádem rádio hraje dál.Až před další jízdou přesunu páku na P.Asi jsem blbej či jsem něco minul v nastavení/návodu, tak prosím o radu: když někam dojedu a vypnu motor, tak potřebuji aby rádio, skla apod. fungovala po nějaký čas nebo do doby než vystoupím/zamknu auto. Teď dojedu, vypnu motor, vypnu celé auto. Poradí někdo?
Asi s tím souvisí: když sednu do auta a zmáčknu start bez brzdy, tak místo ACC režimu se pustí "něco" a místo vypnutí opakovaným stiskem se jakoby auto celé zapne bez motoru. Nedává mi to vůbec logiku a nevím zda a jak toto změnit. Uvítal bych stiskem bez brzdy zapnout rádio, okna apod., dalším stiskem bez brzdy vše vypnout a jít.
Jde to? Nebo se to musí opět přes programování auta a ví někdo co přesně kde přehodit?