- 83
Super, díky za odpovědi a odkaz. Nějak se s tím sžiju, ale některé věci mi slušně pijí krev a do hlavy mi fakt nelezou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tedy nevím, jestli jsem nepostřehl potřebnou odpověď, ale nevidím ji. V manuálu Mazdy to sice podle mě není řádně popsáno, ale pokud mám vypnutý motor (i elektriku-napájení) a chci rádio, tak opravdu bez brzdy stisknu startovací tlačítko a chvilku počkám. Pak ho můžu nechat hrát, jak chci dlouho, ale asi se po nějaké době automaticky vypne, asi jsem ještě nevyzkoušel. Na druhé stisknutí se pustí komplet elektrika, která je nutná pro ovládání oken, čtení ujetých km, apod. Jako když otáčím klasickým klíčkem. Na třetí se zase vše vypne. Doufám, že se teď nepletu, zítra přezkouším.Asi s tím souvisí: když sednu do auta a zmáčknu start bez brzdy, tak místo ACC režimu se pustí "něco" a místo vypnutí opakovaným stiskem se jakoby auto celé zapne bez motoru. Nedává mi to vůbec logiku a nevím zda a jak toto změnit. Uvítal bych stiskem bez brzdy zapnout rádio, okna apod., dalším stiskem bez brzdy vše vypnout a jít.
U mého GJ okna fungují asi 20s po vypnutí motoru.Ale jen pokud někdo neotevře dveře.Trochu mi vadí,že takto nefunguje střešní okno.Na ovládání tohoto okna musí svítit kontrolky.(ON).A když třeba přijíždím k závorám,tak vypínám motor se zařazeným D.Tím pádem rádio hraje dál.Až před další jízdou přesunu páku na P.
Vypni motor na N, pak ti rádio zůstane hrát. Na D nevypínej, jsou tam zbytečné rázy od brzdícího hydroměniče.
Pokud bych měl funkční Start-stop,tak se motor také vypne i když mám páku na D.Tím pádem nevidím rozdíl,jestli motor vypnu ručně nebo to udělá SS.@shr3k vypínání na D nedoporučuje...
No vida, to jsem nevedel. Tak jsem to hned vyzkousel, akorat ... nejak mam pak moc zamotane ruce . Ale asi to tak budu pouzivat, diky.Jeste se dá případně vypnout motor i normálně P, ale při vypínání zároveň zmáčknout pojistku na řadicí páce.
Super věc, díky za tip jen jak teď úplně vypnout motor aniž bych to musel zmáčknout 2x?Jeste se dá případně vypnout motor i normálně P, ale při vypínání zároveň zmáčknout pojistku na řadicí páce.
Kolo raději přesmykačem vždy nahoru... Jinak ok, vejde se tam i 29"Ahoj, mám praktický dotaz. Nezkoušel někdo převážet v kufru Mazdy 6 jízdní kolo v celku? Normálně vozím kolo na střeše, ale občas se hodí ho schovat. Sklopený sedačky jsou jasný, ale jestli tam není nějakej zádrhel, třeba s vyndáváním roletky, nebo nějakej rozměr tam je moc malej.
Zobrazit přílohu 23896
Můžete mi prosím někdo vyfotit kolečko ovládání infotainmentu? Ideálně na nejnovější šestce. Dnes mi to rozebírali a přijde mi, že kolem toho něco chybí, je tam nezvykle velká dira kolem.
Zobrazit přílohu 23903 Zobrazit přílohu 23904
Diky. Moc to nevidim, ale ty tam nemas takovou mezeru, co?