Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No po dnešní jízdě do práce, bych nejraději poprosil automobilky, aby vymysleli dokonalý senzor na zapnutí mlhových světel, protože mně připadá,že jsou lidi totální jelita. U Audi A6 jsou přední mlhovky řešeny integrovaně do světel.K těm mlhovkám jsem někde četl, že jsou vlastně integrované a snad by je měl "suplovat" jeden ze segmentů ( je jich tam myslim 20+) v těch LED světlech. Ale na jakém základě auto pozná, že je mlha to nevím. Možná je to závislé na aktivaci zadního mlhového světla?
To je normální,že za mlhy každé páté hovado jede na denní svícení,čili zadek mrtvý.
Řeším to tak,že na každého vždy zatroubím jak ho míjím. A i tak to polovině z nich nedojde.
Byl jsem to večer zkusit s prázdným autem (předtím jsem měl naložené v autě sadu 19") a je to stejné. Na potkávaci se dá jet tak 50 km/h, svítí fakt nízko takže není vidět silnice kam jedete. Auto má letní 19", než jsem ho přebírál nazuly zimni 17" nemůže to mít taky vliv? (správně by nemělo). To jediné mi zatím kazí dojem z auta. CX-3 s obyčejnými světli svítí darebně, ale pořád o hodně líp než momentálně moje potkávaci na M6potkávaci světla svítí pár metrů před auto
a to se dělá jak ? V pondělí chci zavolat do servisu, aby na to mrklnulyTakže by mělo stačit jen zkalibrování.
dálkový super , ale když přepnu na potkávací, tak je to skoro jako když zhasnu, svítí to cca 30 m před auto a dál tma@vladas75 Podívej to je fakt zvláštní. Ve výbavě Revolution bys měl mít adaptivní LED světla, která svítí naprosto skvěle a já si je nemůžu vynachválit a to jsem nějaký frfňal, co se světel týče... nech je seštelovat a budeš spokojenej
V pondělí chci zavolat do servisu
tak to si to asi trefil, auto bylo vystaveno na salonu, před salonem, nebo se jenom převezlo a stálo někde ve městě . Tak to jste mě trochu uklidnily, že to tak Mazdy u nových aut dost často mívají, tak je to tedy jen otázka chvilky zajet do servisu , i když asi ne každý servis to udělá na počkáníAkorát je divný že to je u předváděčky - jedině že by s tím nelítali v noci a nevšimli si toho