Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U GH jsou podsvíceny všechny ovladače na dveřích jen před FL,po FL jen řidičový ovladač oken.Ušetření 3 mikrožárovek ušetří milionové částky....U GJ je to stejné,svítí jen jedna.? musí se šetřit, GH podsvícená je, u řidiče na dveřích svítí jen levý přední okno a pak asi na každých dveřích ale to ani nevím, jelikož tam nesedávám.
A které ti nejvíce vadí?Mě štve jen nemožnost otevírání oken dálkačem a nutnost zapínání předních senzorů při dojíždění k překážce.O ničem jiném nevím.Nebo myslíš dieselový motor?Za mě pohoda, nemuselo by svítit ani to řidičovo. To je jak u manuálu s řadicí pákou, taky se nedíváš co řadíš ? prostě šáhnu a otevřu okno. U GJ jsou z výroby mnohem horší nedostatky ?
Každý to máme asi nastavený jinak,já proti NB 1 nemůžu říci křivé slovo,navigace lze levně jednoduše aktualizovat,audiosystém Bose mi vyhovuje,hluk větru se u mne nekoná,ale opravdu jsem ho v jiných 6-kách zaznamenal,dokonce i u verze po 1.FL.Pádla řezení se otáčejí s volantem u hodně automobilek,ne ?U Toyoty určitě.Jen tak narychlo...
Když projedu kaluž, voda šustí v podběhu hodně nahlas, hluk větru přes okna a “papírové” dveře, pádla řazení se otáčí s volantem a nejhorší z nejhorších (před FL) audiosystém NB-1 v souvislosti, že je lepší a výhodnější koupit jiný auto než jiný rádio.
To mi naopak vyhovuje, není moc zatáček, kdy potřebuju ručkovat a zároveň pádlovat. Pokud to jde, volant držím stále stejně a neručkuju a těch pár vraceček oželím. Možná to je tím, kde jezdím....pádla řazení se otáčí s volantem...
Přemýšlím vlastně marně, u kterého auta jsou napevno... ?Pádla řazení se otáčejí s volantem u hodně automobilek, ne?
Ty si začal, že ti vadí osvětlení otvírání oken ? a zvrhlo se to až v toto...Pro mě věci zásadního rázu jsou problémy s motorem nebo reznutí kastle.
No jo no , ale samozřejmě to nepovažuji za zásadní problém. Zaujalo mě to, že v druhém autě z VW group svítí vše, tak jsem si myslel že je to vada. No musím si zvyknout, jiný kraj, jiný mravTy si začal, že ti vadí osvětlení otvírání oken ? a zvrhlo se to až v toto...