Ladman
výkonný člen KLANu
- 523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo, to mám... To zdejší M6 GL před FL s LEDkama nemají?A taky máš určitě ostřikovače světlometů (standard u výbavy severských zemí)
Je to o hledání nesmyslných úspor v automobilkách. Kromě tří Mazd 6 jsem měl elektronické hlídání opotřebení brzdových destiček na všech autech střední třídy koncernů PSA i VW už dokonce v minulém století a nikdy jsem s tím neměl žádný problém! Tebe Mazdy živí, tak je logicky obhajuješ.., mě ne. Já jsem spotřebitel a auto je pro mě pracovní nástroj, ne hobby. Tím se Tě nechci nijak dotknout!@Sikyl Fabie 1 elektronický kontakt v destičkách má a třeba Lexus GS který stál jako 4,5 Fábií má taky pouze akustický plíšky jako Mazda. Tato funkce není o penězích
Jezdím do práce asi 8km, ale doma parkuju v garáži a Webasto tedy zapínám jen před cestou z práce domů. Originál baterii jsem měnil po 7 letech. S baterií nemám problém, ale tuto zimu jsem více na home office než v práci.
Když jsme bývali v zimě týden na lyžích (zpropadený virus), dojížděli jsme ke sjezdovkám asi 7km, zapínal jsem topení ráno i odpoledne, taky vždy bez problémů.
Nemají. (a jako bonus mají o cca 3 litry menší nádobku ostřikovačů)