Tiež som jednu ulomil... Poradí niekto, ako sa to dá rozobrať/vybrať? Vďaka.Z jiného soudku - plastové nadkolí je přichyceno pomocí platových roztahovacích úchytek. Nevím přesné označení. Kdy se dá sehnat náhradní ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tiež som jednu ulomil... Poradí niekto, ako sa to dá rozobrať/vybrať? Vďaka.Z jiného soudku - plastové nadkolí je přichyceno pomocí platových roztahovacích úchytek. Nevím přesné označení. Kdy se dá sehnat náhradní ?
GJ21-68-885B-02 ? L33X-13-209 ? B45A-56-146A ?Z jiného soudku - plastové nadkolí je přichyceno pomocí platových roztahovacích úchytek. Nevím přesné označení. Kdy se dá sehnat náhradní ?
No já tam mám ten typ, co se vytáhne středový čudlík a tím se uvolní rozepření a jde to celé vytáhnoutTiež som jednu ulomil... Poradí niekto, ako sa to dá rozobrať/vybrať? Vďaka.
Tak jsem vytáhnul další jeden a je to B45A-56-146A. DíkyGJ21-68-885B-02 ? L33X-13-209 ? B45A-56-146A ?
No teď na to koukám. Z Alii vyjde 100ks na 200,- a tady třeba Kelly za jeden kus 120,-. Mě by teď stačily dva kousky, než budu mít z ALI, ale za 120,- do toho nejdu. Tak to je mazec.Jen doporucim pokud na to nespechas..tyhle kousky je mozne za par kc..respektive dolarku sehnat na ebay nebo ali...pamatuju si ze ve fordu za pet kousku na prichyceni dverni listy se platilo cca 300...coz bylo 10x vic nez za 10 ks na ebay..ne ze by nekoho zabili 300 ale jen pro info
Takto som to skúšal a strhol som z toho stredu hlavičku a nešlo mi to...No já tam mám ten typ, co se vytáhne středový čudlík a tím se uvolní rozepření a jde to celé vytáhnout
Hmm, ten plast tam nemají, ale díkyJojo, ten plast má být na obou stranách... Má snížit odpor vzduchu řekl bych..
Já jsem vždy vše našel na aci.cz
Je tam, je to číslo dílu GHP9-56-114A.. nevím jak vložit funkční odkazHmm, ten plast tam nemají, ale díky
Asi jsem to hledal v blbé záložce. Ještě to prohledám jednou. Stránky jsou velmi zajímavé. Díky mocJe tam, je to číslo dílu GHP9-56-114A.. nevím jak vložit funkční odkaz
Tohle je chlape úplně super. Já už to našel. Tedy najít správný nákres mi dalo práci a hlavně že to je ten díl co hledám ještě větší. Super je i to že tam jsou ty šroubky, abych mohl objednat a doplnit co chybí. Ještě jednou díky. Dnes jsem celý den podobné rozkresleni hledal.V sekci originály je do šroubku rozkresleny cely auto... Mockrát mi to pomohlo ale určitě někdo zná něco lepšího..
Vysokopevnostní speciální šrouby (třeba na nápravu) seženeš v ČR jen v Mazdě nebo přes vrakoviště použitý. Nějaký malý šroubky seženeš i v šroubkárně v každým aspoň trošku větším městě, ale nevypadají originálně (dle mě "sociálně") ale cena je tam lidová, jinak zase Mazda nebo vrakoviště. Různý plastový zácvaky buď origo v Mazdě/vrakáč nebo neorigo v prodejně autodílů (chce to pořádně přeměřit aby seděli).Kde kupujete v CZ šroubky a jiný upevňovací materiál? Bral bych balení po třeba 10/20 kusech. Znám originál mazda čísla, ale mohu najít jen v ALI, což ale dorazí za dlouho.
kdyby někdo věděl rozměry tohoto šroubu : 9KDB-00-616, abych koupil českou náhradu, pomohlo by mi toVysokopevnostní speciální šrouby (třeba na nápravu) seženeš v ČR jen v Mazdě nebo přes vrakoviště použitý. Nějaký malý šroubky seženeš i v šroubkárně v každým aspoň trošku větším městě, ale nevypadají originálně (dle mě "sociálně") ale cena je tam lidová, jinak zase Mazda nebo vrakoviště. Různý plastový zácvaky buď origo v Mazdě/vrakáč nebo neorigo v prodejně autodílů (chce to pořádně přeměřit aby seděli).
Ale to je všechno drahý. Nejlepší ať ohledně origo šroubů, tuning šroubů nebo plastových zácvaků je to kupovat mimo ČR nebo i mimo EU - pokud teda nepospícháš a nepotřebuješ třeba jen 1-2kusy zácvaků.
Já si takhle pro jistotu objednal X pytlíků plastových zácvaků z Kungpaostánu za cca pár korun + z mazd co šli na vrakáč jsem vytahal ty nejběžnější origo šroubky kdyby někdo potřeboval. Vysokopevnostní šrouby, ale vždy kupuji nový v Mazdě.