Michal Joch
nový člen
- 22
Děkuji hned na to kouknu Jinak v rychlosti pár poznatků po odjetí 2000 km. Nejdřív to co se mi líbí - skvělá převodovka, podvozek auta a vůbec všechny jízdní vlastnosti. Skvělý design je hlavní ambici mého rozhodnutí k zakoupení takže nemusím nějak rozepisovat. Teď věci, které mě trošku zklamali. V pátek přestalo fungovat USB vstup. Co jsem se dočetl na forech Mazdy CX-5 v UK je to celkem častý problém. Uvidíme na servise jak se s tím popasují. Absence předních senzorů ( ikdyž je v prvním letáku psali ) následně se mi omluvili, že se jednalo o tiskařkou chybu a byla tím myšlena zadní couvací kamera. Kvalita reproduktorů BOSE. Ve předu je to nádhera x vzadu už je to tragedie - zkoušel jsem s tím něco udělat skrz nastavení ale bohužel bez zlepšení. Jenom taková vsuvka pro možné zájemce typu REVOLUTION TOP. Subwofer od BOSE, který se dává do kufru Vám "ukradne" druhé dno, takže kufr už opravdu bude jen na dva malé kufry a jedny boty Jinak pro někoho ještě velmi úsměvná věc při prvním výjezdu mimo městu jsem měl nehodu, kdy paní neviděla že před ní stojí kolona aut na přejezdu a nebourala tři auta před sebou. Já byl ten poslední :/ 8.12.2015 jde auto na výměnu zadního nárazníku, dvou couvacích senzorů a výstuhy. Hold smůla posílám i foto...