Michal Joch
nový člen
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Výrobek nemá vlastnosti deklarované výrobcem. Reklamace.No podle manuálu by to umět mělo - ale neumí
Možná se stačí mrknout do specifikace v ceníku... Viz druhé vlákno.Už to čtu ale zajímalo by mě tedy které když mnou zakoupené auto je ve výbavě TOP revolution....
Zkrátka bouře ve sklenici vody...Tím vůbec nechci obhajovat Mazdu a její prodejce!
Zdravím, jen pro vysvětlenou ve finále mi vůbec nejde o video. To vem čert Ale jelikož na DVD-RW CD se vejde 6x více dat naž na klasické CD 700mb tak mi jde především o hudbu, audio knihy a další věci. Nikdy bych to neřešil a diskuse by se nerozjela kdybych měl funkční USB
Pokial viem, subwoofer sa uz do BOSE od Mazdy vobec nedava. Aspon ja ho v 6 nemam. Mala by byt nejaka nahrada v repro v prednych dverach, ale nie je to ono.Reaguju čistě na fotku toho subáče v kufru: COŽE ??????? U celý nový modelový sestavy se dává subáč do palubky a tady to nasejou oldschoolově do rezervy ?
Jinak neměj strachu,když si koupíš dojezdoví kolo,tak tenhle subáč do něj jde vložit - můžou potvrdit majitelé GG/6MPS a nevim čho ještě
Teda nevim, zda v te palubovce je nebo neni (spis bych rekl, ze je), ale moc si nemyslim, ze by byl jeste vic potreba. Uz takhle, kdyz si pustim neco solidneji nahlas, tak mi vibruje kde co (asi predevsim plastove oblozeni madla dveri) a dela to ramus. Samozrejme nekdo by oznacil i to, co jde z reproduktoru za ramus, ale tohle k tomu moc nepasuje . I u hlasitosti 26 mi to vibrovalo u nekterych "pisnicek".Pokial viem, subwoofer sa uz do BOSE od Mazdy vobec nedava. Aspon ja ho v 6 nemam. Mala by byt nejaka nahrada v repro v prednych dverach, ale nie je to ono.
Som dost prekvapeny, ze v CX-3 ho BOSE dostalo.
Málo místa v předních dveřích na 230mm středobasy?Pokial viem, subwoofer sa uz do BOSE od Mazdy vobec nedava. Aspon ja ho v 6 nemam. Mala by byt nejaka nahrada v repro v prednych dverach, ale nie je to ono.
Som dost prekvapeny, ze v CX-3 ho BOSE dostalo.
IMO ani jedno jednoduše (bez specializované elektroniky na míru) nelze.Kolegové Mazďáci, dá se u CX-3 nějakým způsobem trvale vypnout i-stop a zapnout přisvicování mlhovkama?
No, já někde v diskusi kolem i-stopu četl, že když se vyvolá nějaká chyba i-stopu, tak je pak tahle funkce mimo provoz do promazání logu s chybami. Nezkoušel jsem to, třeba je to blbost. Zas tolik mě to netrápí, vypnutí i-stopu po startu mám už jako zažitou součást rituálu před rozjezdemIMO ani jedno jednoduše (bez specializované elektroniky na míru) nelze.