Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Když Ti to někdo přiveze v kapse, tak bych DPH neřešil...A Rusáků dojíždí do Česka dost...stačí se s někým jen domluvit.
Ta trojka je také moc pěkná. Ale šestka - to je krasavice!!! Už mám s CX-3 přes 4000 km a automat je čím dál lepší.@Kábek>Pořád srovnávám...manželce se více líbí M3, že je prostornější atd., ale já mám celkově ještě pochybnosti...
Pro ty, co rádi přemýšlejí a nehážou hned do auta všechno, co uvidí prodejci na očích:
BJM7-66-EZ1C v ČR stojí cca 16500 Kč (s novým autem sleva 4k). V Rusku BJM7-66-EZ1C vyjde na 22000 rublů (cca 8000 kč).
Kdyz jsem vcera vyzvedaval auto ze salonu, tak jsme "instalovali" originalne objednanou navigacni kartu. A byla defaultne nastavena na Rusko. Takze to spis vypada naopak, ze to proste jsou ruske karticky pouzivane tady.Bude v té ruské verzi celá Evropa? Aby tam nebyla sice celá Asie s kouskem evropské části Ruska.... To by pak bylo i za těch 8000 drahé.
Ano, mluvi to na me cesky.Mluví to na člověka ČESKY?
Kdyz mi auto predavali, tak mi pani prave rikala, ze to neni uplne intuitivni, co se tyce toho nastaveni hlasu. Ikdyz rozhrani bylo v cestine, musela se nejak jeste jednou vybrat cestina a tam spravne zvolit neco v dalsim dialogu. Bohuzel si jiz nepamatuji, co jak to tam presne bylo. Musel bych si to vyzkouset.
ten .. Bureš
Ahoj. Koncem prosince by mi měla přijít cx3 a chtěl bych si na ní koupit jiný kola, než co jsou původní. Mohl by mi tady někdo prosím ofotit, vypsat z velkýho TP všechny typy rozměrů kol a pneu? Včetně těch alternativních díky.