CX-3 má vnitřní průměr 60mm a vnější 77mm.Prosím Vás jaký je průměr koncovek výfuku na originálnim výfuku od Mazdy? Děkuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
CX-3 má vnitřní průměr 60mm a vnější 77mm.Prosím Vás jaký je průměr koncovek výfuku na originálnim výfuku od Mazdy? Děkuju
Díky za informaci.CX-3 má vnitřní průměr 60mm a vnější 77mm.
Už 3 roky dělají Majdě parádu, mám obuto 225/45 R18Zobrazit přílohu 24155 Prosím o názor - nebude to už divočina? V konfigurátoru mají auto do červena, k tomu to jde, ovšem reálně je tmavší, tak váhám... Jaké jste pořizovali alu pro druhou sadu? Předem díky za inspiraci.
Zobrazit přílohu 24154
Zobrazit přílohu 10675 (nabídka široká, cenově dostupné), evidenčka, STK a zápis do TP bez problémů
Přesně tak, já jsem ani kastlík nevyndával, jen otevřel, a mezi tu vrapovanou rouru výdechu a pravý bok palubky strčil plsť. A je ticho - teda od výdechu je ticho, jinak toho v zimě ráno na palubce vrže moc.Jooo to znám, mě to vyřešily tak, že tam daly nějaký molitan nebo výplň a přestalo to, stačí vyndat kastlik a sáhneš tam rukou
https://infotainment.mazdahandsfree.com/navigation-connectedservices?language=cs-EUZdravím. Máte někdo zkušenosti s nastavením online navigace na CX3? Všechno mám puštěné. Z mobilu udělanou wifinu ale stále se mi neukazuje doprava online jako když si to pustím v mobilu. Přitom to je tam zabudované a stupně provozu dopravy přednastavené. Za úspěšné zprovoznění jsem schopný i něco připlatit...
Děkuji za odkaz. Jen si nejsem jistý co znamenají ty předplacené služby. Je to součástí balíčku kde mám předplacené mapy na 3 roky?
Ne... to je https://infotainment.mazdahandsfree.com/navigation-updatemymaps?language=cs-EUDěkuji za odkaz. Jen si nejsem jistý co znamenají ty předplacené služby. Je to součástí balíčku kde mám předplacené mapy na 3 roky?
Hezký den, Roman-ZA!zdravim, som tu novy, tak by som mal dotaz. vraj sa uz CX-3 len dopredava. chapem tomu spravne, ze uz je to vybehovy model? potom mi ale hlava neverie, preco od noveho roku bude narast cien o 1500,00 EUR, aspon na SVK. ak to tu je niekde preberane, tak ma nasmerujte. vdaka.