• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Zdravim panove,

resim zimni kola a aktualne jsem zjistil, ze ve VTP mam uveden jenom jeden rozmer a to 18” a pritom ja sam mam rovnou porizeni s 16”, nevite nekdo kde nastala chyba? Jestli u prodejce nebo na urade?

Pripadne bych potreboval poradit jaky rozmer tam na zimni 16 muzu mit. Diky za info.
Koukni ještě jednou do techničáku úplně dole, další záznamy.Tam jsou ty 16tky zapsány i s rozměry,čili žádná chyba se nekoná;)

Tak, ověřeno, zadní bezpečnostní pás, co se pomalu/špatně navíjí, na prodlouženou záruku nelze řešit. Podle mě museli použít nějakou špatnou vazelínu, nebo tak něco, protože na naší CX-3 nebyl použitý za tři a půl roku ani jednou. Tři roky tam byla dětská sedačka v isofixu. To je pěkný dárek od Mazdy, na rozloučenou...

Ta se mi trošku zbláznila CX3. Blbne mi zamykání dveří,nezamknou se mi dveře řidiče a pátých dveře nebo je nemůžu odemknout opět ty samé. Nebo vypnu motor a sklopí se zrcátka nebo otevřu dveře řidiče a ostatní se zamikají a odemikají.Nevite co se děje?

Ahoj, me to zacalo delat take ted po 60tis. vypnu motor a zacne klapat vsema zamkama jak zbesila. Zatim jsem neresil, ale asi me nemine navsteva servisu.

Ahoj, me to zacalo delat take ted po 60tis. vypnu motor a zacne klapat vsema zamkama jak zbesila. Zatim jsem neresil, ale asi me nemine navsteva servisu.
Já jsem ještě nestačil napsat chválu na @Max6 zastavil jsem se u Honzi řekl jsem o problému,diagnostika mu ukázala možné příčiny a na první dobrou se trefil. Byl to špatný dotek konektoru k zámku dveří řidiče. Vyfouknul,vystříknul sprejem na kontakty a zas to maká jak má :)
V servisu už chtěli objednat řídící jednotku za 3500 kč. Takže ještě jednou děkuji Honzovi :)

Jj mohu potvrdit, tuhle story jsem slyšel od Honzy v sobotu když jsem u něj byl

A co to je za servis, kde takovou závadu řeší výměnou řídící jednotky? Aby si u nich někdo další nenaběhnul....:confused:

A co to je za servis, kde takovou závadu řeší výměnou řídící jednotky? Aby si u nich někdo další nenaběhnul....:confused:
A víš že jsou i servisy kde prasklou pojistku za 6Kč řeší tím, že ti nutí výměnu celýho motorku ostřikovače světlometu za 8500Kč ?
Nebo servisy kde ti řeknou že máš v háji celej zadní diferenciál za 80000Kč přitom máš jen přidřenej zadní třmen a oprava je za 500Kč ?
Nebo servisy kde ti naúčtují olejový filtr a přitom ho nevymění ?
Servisy který ti vyfakturujou nový origo náhradní díl a dají origo náhradní díl z vrakoviště ?
atd... atd... atd...
Člověk není neomylný,ale občas je nad čím se zasmát.

Jo vím, známýmu takhle kdysi opravovali opla Astru v Autotepasu na Kladně, nevěděli si s tím rady tak mu dali novou řídící jednotku za 30 tisíc a ono to stejně nejelo. Proto si myslím, že by nebylo na škodu se před takovým servisem varovat.....:cool:

Zdravim panove,

resim zimni kola a aktualne jsem zjistil, ze ve VTP mam uveden jenom jeden rozmer a to 18” a pritom ja sam mam rovnou porizeni s 16”, nevite nekdo kde nastala chyba? Jestli u prodejce nebo na urade?

Pripadne bych potreboval poradit jaky rozmer tam na zimni 16 muzu mit. Diky za info.
Kleber Krisalp HP3 XL 215/60R16 99H

Prodloužená záruka a řešit...
Naštěstí v AutoEfektu ve Zlíně super spolupráce. Ještě se mi zdá, že mi padá sedačka řidiče, tak při příští výměně oleje to budu reklamovat.
To padání sedačky mne zajímá jelikož vím že v tom nejseš sám, ale v servise minule stejně poškozenýmu tvrdili že nic nenašli

Přátelé, když někdo narazíte na plastovou levou krytku záslepku mlhových světel u výbavy challenge dejte mi vědět ( vrakáč, polsko atd ! Jedna zničena diky kaminku a druha zaplacena v servisu a opět zničena - nedrží jak ma - servis se k tomu nemá a vinu nese na mě ! Ani se neptejte na cenu tyhle plastový hovadiny !!!! 2.000,- Kč !!!! Děkuji a na ten zadní pas s... nemám nervy jak se vše začíná po 2 letech s....!!!

Hezkou neděli všem!
Snad Vám tu jako ženská nebudu překážet, při pročítání jsem pravda žádnou ženu nenašla, ale nicky mohou mást...
Slibuji, že dotazy budu pokládat jen po zralé úvaze, abyste se nemuseli tolik smát...
Auto mám cca 3 týdny, mám za sebou prvních 1000km, takže pouze první dojmy, leč báječné.
Nejdřív jsem koukala spíš níž kvůli rozpočtu, ale nakonec jsem ráda, že jsem koupila, jak jsem koupila. Mám CX-3 Revolution AWD A/T G150, Top Revolution v bílé kůži a automatu / AWD už nebyla v republice ani na cestě k mání a další výroba až 04/2019 (dle CB Auto ČB), takže asi nějaký drobný další facelift a hlavně odhadem cena bude +50t. Moc se těším, až si tu počtu.
Přeji všem plechovou radost a hodně kilometrů kolama dolů. L.

Hezkou neděli všem!
Snad Vám tu jako ženská nebudu překážet, při pročítání jsem pravda žádnou ženu nenašla, ale nicky mohou mást...
Slibuji, že dotazy budu pokládat jen po zralé úvaze, abyste se nemuseli tolik smát...
Auto mám cca 3 týdny, mám za sebou prvních 1000km, takže pouze první dojmy, leč báječné.
Nejdřív jsem koukala spíš níž kvůli rozpočtu, ale nakonec jsem ráda, že jsem koupila, jak jsem koupila. Mám CX-3 Revolution AWD A/T G150, Top Revolution v bílé kůži a automatu / AWD už nebyla v republice ani na cestě k mání a další výroba až 04/2019 (dle CB Auto ČB), takže asi nějaký drobný další facelift a hlavně odhadem cena bude +50t. Moc se těším, až si tu počtu.
Přeji všem plechovou radost a hodně kilometrů kolama dolů. L.
Vítáme Vás Lucia,určitě zde najdete hodně inspirací a námětů,je zde hodně odborníků,kteří se Vám budou snažit pomoci.Určitě je to ten nejlepší klub Mazda,který znám.A je jich dost.Mimochodem,ta bílá kůže je bomba,že?Já ji mám v GJ a pořád se na ni nemohu vynadívat.:p

Bílá kůže byla jasná volba, jak jsem ji viděla (na mazdaihned.cz se mělo nacházet v Klášterci nad Ohří Top Revolution keramická bílá a ty bílé sedačky...). Jenže on ten výčet aut je zoufale neaktuální, takže když jsem tam zavolala kvůli rezervaci, tak smůla, někdo mě o týden předběhl a rezervaci zaplatil. Další takové se v ČR v tu chvíli nenacházelo a nebylo už možné ani jej zadat do výroby.
Takže smolík, mám "jen" Revolution v červené a tím pádem i tmavý interier, ve čtyřkolce a automatu jsem neměla už na výběr... ale hříšně přemýšlím nad tím, co jsem tu zahlédla - asi jde o přesné potahy, kombinace bílá a šedá/černá... ale teď musím chvíli sanovat tu díru v rozpočtu, takže fakt jen myšlenka...
A díky za přivítání, ráda si tu čtu, vzhledem k tomu, že je to pro mne první Mazda, je to trochu nový svět.

Vítám dalšího vlastníka Mazdy. A ženský pohled se může hodit, takže směle do diskuzí ;)

Přemýšlím celoživotně víc jako chlap, tak nevím, nevím s tím přínosem. Ale díky, lecos už jsem tu našla, co se mi hodí.
Přesedla jsem z ASX, takže nový a úúúplně jiný vesmír :)

Mě se ASX,taky hodně dlouho líbilo,prakticky proti CX 3ce bylo větší vyšší posez větší kufr,prostě kus auta.

ASX je low endové chrastítko. Jak se říká, zvenku huj, zevnitř fuj, nebo tak nějak :)

Back