Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No bylo mi to divný, CX-3 právě vyměňuji a výkon byl dostačující , akorát tvrdší a uskákaný podvozek, příště M2To bylo samo k tomu ASX, nikoli k Mazdě...
Neumím řadit příspěvky a pořádně citovat, proto vám tu dělám trochu bordel...No bylo mi to divný, CX-3 právě vyměňuji a výkon byl dostačující , akorát tvrdší a uskákaný podvozek, příště M2
Zobrazit přílohu 24155 Prosím o názor - nebude to už divočina? V konfigurátoru mají auto do červena, k tomu to jde, ovšem reálně je tmavší, tak váhám... Jaké jste pořizovali alu pro druhou sadu? Předem díky za inspiraci.
Zobrazit přílohu 24154
Aha, tak já to zkoušela přes konfigurátor a tam vyběhlo podle roku výroby a typu, obsahu a dalších upřesnění, jen pár kousků disků... Takže než začnu vybírat, zabrzdím a raděj fakt kouknu do TP. Díky moc za upozornění, nesnáším úřady, to raději vyberu jen podle už zapsaného typu.Jaký má CX-3 zapsaný rozměr disku ve vekým TP? M3 má 7x18" / ET 50 a tenhle má 8x18" / ET 48. Asi by se musel nechat zapsat do TP.
že by už kvůli téhle krasavici... cx-3 2020Vypadá to na konec CX-3 letos, všechny musí být do 31.12.2019 na značkách.
Když jsem už teď v srpnu nemohla sehnat v ČR výbavu Top Revolution+bílou barvu+bílé sedačky a ptala jsem se po výrobě, tak mi v ČB řekli, že do výroby bude možné nové kusy zadávat až v květnu 2020 a bude se čekat. A nové kusy budou +60t. Ovšem proč, to jsem z nich nevymáčkla. Předpokládala jsem tedy, že půjde o nějaký další facelift a novou výrobu...Mno to nevim, to spis kvuli CX-30, ne?
Našla jsem to na dvou zdrojích a u obou je mluvený doprovod...oba mluví o o CX-30 pro rok 2020...ale ať je to, co je to, je to krásné auto...Ale to přece není žádná Mazda CX-3 2020, ale čtyři roky starý koncept Koeru, který měl být předzvěstí nové CX-7. Nejvíce se tomu podobá stávající Mazda CX-4.
https://www.mazda.cz/o-nas/koncepty/koeru/
Mazda CX-3 se nedá objednat, protože nemají další výrobní kapacity. O tom se mluvilo už minulý rok, kdy nastal stejný problém, ale až před koncem roku 2018.