• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

• Vlákno založil Vlákno založil jaho
  • Datum založení Datum založení
Mazda ma 2 nebo 3 letou záruku ? Dekuji řeším ten zadní nefunkční pas !

Jak uz jsme v jinem tematu probirali, tak klasicky zakonnou 2 roky + 1 rok navic "rozsirenou", ktera ma sva specifika a podminky (treba omezeny najezd km). Ale predpokladam, ze pro @Sedly budou platit ty 3 roky.

Dekuji tak to tam hned navezu na vyměnu zadniho pasu ! 1 x použit a už se mu nechce zpátky.

Já ráda jezdím plynule a svižně, poměrně defenzivně. A i když jsem s ním jezdila denně do/z práce cca 30 km okresky a dál do města na nákup a semtam výlet, prostě jednoho hezkého dne zjistíte, že to fakt nejede... ne že bych chtěla gumovat silnice, ale když nedokážete na normálním úseku předjet bezpečně auto před Vámi, protože to nemá sílu, všecko trvá strašně dlouho a modlíte se, aby proti vám nevyletěl jinačí střelec... po roce šlo z domu. Jinak samozřejmě dobrý prostor, výhled, spotřeba i slušná cena i při vyšší výbavě. Akorát na tu váhu to nemá ten motor, žádná pružnost, jiskra.

DOTZ SHIFT PINSTRIPE RED.png Prosím o názor - nebude to už divočina? V konfigurátoru mají auto do červena, k tomu to jde, ovšem reálně je tmavší, tak váhám... Jaké jste pořizovali alu pro druhou sadu? Předem díky za inspiraci.

upload_2019-9-20_11-13-27.png

V pohodě, pokud chceš něco citovat, nebo odpovědět je staršímu příspěvku stačí kliknout dole pod daným příspěvkem na "citovat" nebo "odpovědět" ;)

Zobrazit přílohu 24155 Prosím o názor - nebude to už divočina? V konfigurátoru mají auto do červena, k tomu to jde, ovšem reálně je tmavší, tak váhám... Jaké jste pořizovali alu pro druhou sadu? Předem díky za inspiraci.

Zobrazit přílohu 24154

Jaký má CX-3 zapsaný rozměr disku ve vekým TP? M3 má 7x18" / ET 50 a tenhle má 8x18" / ET 48. Asi by se musel nechat zapsat do TP.

Jaký má CX-3 zapsaný rozměr disku ve vekým TP? M3 má 7x18" / ET 50 a tenhle má 8x18" / ET 48. Asi by se musel nechat zapsat do TP.
Aha, tak já to zkoušela přes konfigurátor a tam vyběhlo podle roku výroby a typu, obsahu a dalších upřesnění, jen pár kousků disků... Takže než začnu vybírat, zabrzdím a raděj fakt kouknu do TP. Díky moc za upozornění, nesnáším úřady, to raději vyberu jen podle už zapsaného typu.

Vypadá to na konec CX-3 letos, všechny musí být do 31.12.2019 na značkách.

Mno to nevim, to spis kvuli CX-30, ne?
Když jsem už teď v srpnu nemohla sehnat v ČR výbavu Top Revolution+bílou barvu+bílé sedačky a ptala jsem se po výrobě, tak mi v ČB řekli, že do výroby bude možné nové kusy zadávat až v květnu 2020 a bude se čekat. A nové kusy budou +60t. Ovšem proč, to jsem z nich nevymáčkla. Předpokládala jsem tedy, že půjde o nějaký další facelift a novou výrobu...

V Usti mi tvrdili uz nekdy koncem jara nebo zacatkem leta, ze nove CX-3 nejdou do vyroby objednat, s neznamym datumem, kdy pujdou. Tak pokud si nevymysleli, presne to odpovida i faktu, ze CX-3 v Cechach vicemene "dosly" a ten zbytek se musi prodat do konce roku. Proc, tezko rict, ale nejen v Usti, ale i ve Stodulkach, mi v Mazde tvrdili, ze pristi rok budou Mazdy vyrazne drazsi... (coz je koneckoncu postupna tendence i poslednich cca 4 let... CX-3, 3 i 6 v prubehu nich porad zdrazovaly)

CX-3 2020 vypada paradne.

Ale to přece není žádná Mazda CX-3 2020, ale čtyři roky starý koncept Koeru, který měl být předzvěstí nové CX-7. Nejvíce se tomu podobá stávající Mazda CX-4.

https://www.mazda.cz/o-nas/koncepty/koeru/

Mazda CX-3 se nedá objednat, protože nemají další výrobní kapacity. O tom se mluvilo už minulý rok, kdy nastal stejný problém, ale až před koncem roku 2018.

Ale to přece není žádná Mazda CX-3 2020, ale čtyři roky starý koncept Koeru, který měl být předzvěstí nové CX-7. Nejvíce se tomu podobá stávající Mazda CX-4.

https://www.mazda.cz/o-nas/koncepty/koeru/

Mazda CX-3 se nedá objednat, protože nemají další výrobní kapacity. O tom se mluvilo už minulý rok, kdy nastal stejný problém, ale až před koncem roku 2018.
Našla jsem to na dvou zdrojích a u obou je mluvený doprovod...oba mluví o o CX-30 pro rok 2020...ale ať je to, co je to, je to krásné auto...

Prosím Vás jaký je průměr koncovek výfuku na originálnim výfuku od Mazdy? Děkuju

Back