Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měl jsem to v CX3.Bylo to fajn.Čaute.... používa niekto v CX3 toto, alebo niečo podobné?
Ok, děkuji.
A na infotaimentu to nevidíšOk, děkuji.
V Octavii (sluzebni) to hlásí, že to odpojilo. Tady jsem si ničeho nevšiml. V Octavii taky je hned znát, že jede na dva. jen takový poznatek.
Ne. Možná při přepnutí na obrazovku Sledování stavu vozidla?A na infotaimentu to nevidíš
Asi takhleNe. Možná při přepnutí na obrazovku Sledování stavu vozidla?
Vybavu mám Takumi.
Jazdím na 16" a poznal som to tak že keď mi koleso spadne do jamy tak počuť buchot a bol som aj na teste tlmičov a ľavý je na 59% a pravý na 70%. Akurát že sa dajú zohnať len originály za nekresťanské peniaze a neoriginály vôbec žiadne nie sú dostupne.to @Onicx . Tlumiče v háji s tak malým nájezdem? CX-3 už sice nemám, ale zajímalo by mně, na jakých kolech jezdíš ? 16 nebo 18ˇˇ ? A jak jsi to poznal ? Pokud jsou opravdu v háji, tak originál určitě ne, ale aspoň zjistíš kdo je dodává do prvovýroby a toho můžeš vyloučit. Já mám na jiném autě jiné značky dobré zkušenosti s japonskou Kayabou.