Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měl jsem to v CX3.Bylo to fajn.Čaute.... používa niekto v CX3 toto, alebo niečo podobné?
Ok, děkuji.
A na infotaimentu to nevidíš ❓Ok, děkuji.
V Octavii (sluzebni) to hlásí, že to odpojilo. Tady jsem si ničeho nevšiml. V Octavii taky je hned znát, že jede na dva. jen takový poznatek.
Ne. Možná při přepnutí na obrazovku Sledování stavu vozidla?A na infotaimentu to nevidíš ❓
Asi takhleNe. Možná při přepnutí na obrazovku Sledování stavu vozidla?
Vybavu mám Takumi.
Jazdím na 16" a poznal som to tak že keď mi koleso spadne do jamy tak počuť buchot a bol som aj na teste tlmičov a ľavý je na 59% a pravý na 70%. Akurát že sa dajú zohnať len originály za nekresťanské peniaze a neoriginály vôbec žiadne nie sú dostupne.to @Onicx . Tlumiče v háji s tak malým nájezdem? CX-3 už sice nemám, ale zajímalo by mně, na jakých kolech jezdíš ? 16 nebo 18ˇˇ ? A jak jsi to poznal ? Pokud jsou opravdu v háji, tak originál určitě ne, ale aspoň zjistíš kdo je dodává do prvovýroby a toho můžeš vyloučit. Já mám na jiném autě jiné značky dobré zkušenosti s japonskou Kayabou.