- 571
@Vladimír81 to není můj graf, to je výsledek měření na válcové zkušebně.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A ten točivý moment je priamo úmernú objemu paliva vo valci že ty "trol"?Toto je nějaký trol?
Výkon = (točivý moment * otáčky) / 9549
Auto | Krútiaci moment | Otáčky s max. výkonom |
---|---|---|
Mazda CX-3 2.0 (atmo) | ~204 Nm | ~6000 ot/min |
VW Golf 1.5 TSI (turbo) | ~250 Nm | ~1500–3500 ot/min |
Auto | Krútiaci moment | Otáčky s max. výkonom |
---|---|---|
Mazda CX-3 2.0 (atmo) | ~204 Nm | ~6000 ot/min |
VW Golf 1.5 TSI (turbo) | ~250 Nm | ~1500–3500 ot/min |
Čo chceš s riadiacou pákou pri predbiehaní robit?Tolik příspěvků kvůli té poslední větě. A k čemu je ten klacek mezi sedačkama?
A ten točivý moment je priamo úmernú objemu paliva vo valci že ty "trol"?
A o tom ja hovorím. Kde je ten krútiaci moment keď mám nohu na podlahe?
Čo chceš s riadiacou pákou pri predbiehaní robit?
Ako sorry ale povedať že AI je priblblá to je skôr samé o sebe priblblé.... Dnes sa bez počítačov nepohne ani jedno z vašich aut. Čo sú to za kecy?@Vladimír81 zřejmě tě fascinuje nějaká přiblblá AI, ale je to celkem jednoduché - prostě sis měl koupit silnější auto a ne atmosféru se 120 koníky![]()
Trochu slušnosti by neškodilo. Nikdo tady není zvědavý na nějaké vulgarismy.@biscuit
Ja som programátor. Autá ma moc nezaujímajú vieš mojko. A už na mňa nereaguj.
S ľuďmi ako si ty sa ja vôbec nebavím. Fakt som na teba a tvoje odpovede nečakal.
Takže do budúcnosti kľudne prehliadni čo píšem ty chumajko...
A čo si to nenapísal keksíkovi keď ma urážal? čo tu teraz poúčaš mňa o slušnosti. Teraz je už neskoro.Trochu slušnosti by neškodilo. Nikdo tady není zvědavý na nějaké vulgarismy.
Přiznám se, že při čtení tvých příspěvků jsem taky zpočátku nevěděl, jestli to myslíš vážně nebo jen trollíš, protože názory, že největší výkon je v nízkých otáčkách nebo že otáčky nemají na výkon vliv, jsou vážně perla, ikdyž u z výroby "přiškrceného" motoru Skyactiv-G 88kW to platí nad 4000 otáčkami, kde je výkon konstantní.
Atmosféru je nutné zkrátka více točit než turbo. Pokud otáčky motoru držíš nízko a budeš se držet rádce řazení, bude se Ti zdát, že motor nejede a taky bude motor trpět na karbonizaci.
Neber to nijak špatně, ale pro řidiče tvého typu, kteří se bojí nebo nechtějí využívat celé spektrum otáček, je vážně lepší motor s turbem.
stejné kecy jako koupit 120koňovou atmosféru a brečet, že to nejedeAko sorry ale povedať že AI je priblblá to je skôr samé o sebe priblblé.... Dnes sa bez počítačov nepohne ani jedno z vašich aut. Čo sú to za kecy?
Ty ses s tím autem nesvezl, než jsi ho koupil? A o tom, že je to atmosféra, jsi nevěděl?Mám ale ďalšiu otázku ku CX-3. To auto vôbec neťahá. Má to dva výfuky (nieže by som to kôli tomu kupoval) ale keď zošliapnem plyn na podlahu, tak sa len pomaly zozbieha. Nejaké pískanie kolies čakať vôbec nemôžem a ani do sedačky ma to nezatlačí... Mám pocit že Oktávka 1.9 môjho otca bola na tom lepšie....
Model je to presne Mazda CX-3 2.0i 16V Skyactiv-G FWD (DK) a mal bymať výkon 88kw. Je to normálne alebo je tam nejaký problém?
Tiež prevodovka ide nejako stuha. Vám tiež? Nepovedal by som že je to nejaké masielko.....
Vladimíre, nás tady auta zajímají.....atmosféra s manuálem je zábava pro ty , co rádi řídí. Mazdar všem, co se snažili problematiku vysvětlit.Ja som programátor. Autá ma moc nezaujímajú vieš mojko