Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zmena čoho je markantní ?Ta změna je markantní za mě palec nahoru
Si dojdi k očnímuZmena čoho je markantní ?
Jasné, mám si domyslieť markantní změna = .........Si dojdi k očnímu
A to je jenom ze předu,ze zajdu,taky hezký
A to je jenom ze předu,ze zajdu,taky hezký
Ty boky staré vypadají definitivně lépe, pěkné křivky, i dole ten plast a jeho křivka. Nové to asi narýsoval Kabaň podle pravítka, ostatní partie mi nevadí.
Obrovské plasty nad kolama? musím k očnímu jáPřesně souhlas, ta křivka - plast zadní dveře - tam u nové chybí. Vadí mi tam ty obrovský plasty nad kolama, asi nejvíce u soul red a určitě by to chtělo 235 kola, aby to mělo róbustnější dojem
Obrovské plasty nad kolama? musím k očnímu já
Pokud je na nove cx-5 barva machine grey, tak ty plasty rusive vubec nepusobi Obrovske plasty to take nejsou, prijde mi, ze treba takove audi allroad ma velke plastyPřesně souhlas, ta křivka - plast zadní dveře - tam u nové chybí. Vadí mi tam ty obrovský plasty nad kolama, asi nejvíce u soul red a určitě by to chtělo 235 kola, aby to mělo róbustnější dojem
S cela určitě nemáš pravdu,jestli tu je někdo sedlák,mazda cx5 to určitě neníSúhlasím.
Je to vec vkusu každého pozorovateľa.
CX 5 je samo o sebe riadny kus SUV a "sedlácky" čierno plastový tuning blatníkov, na úrovni inak pekného KODO dizajnu už nepridá, skôr posúva dizajn dole , na úroveň nižších tried kvality. Platí to podla mna, aj na predošlé generácie cx5.
Zcela určitě máš pravdu, CX5 nemůže být sedlák, ale majitel auta na kterém je sedlácky černo plastový tuning blatníku už ano .S cela určitě nemáš pravdu,jestli tu je někdo sedlák,mazda cx5 to určitě není
Ty si prostě marnej.... a bez logických argumentůZcela určitě máš pravdu, CX5 nemůže být sedlák, ale majitel auta na kterém je sedlácky černo plastový tuning blatníku už ano .
CX3 má sedlácky černo plastovy tuning ?Zcela určitě máš pravdu, CX5 nemůže být sedlák, ale majitel auta na kterém je sedlácky černo plastový tuning blatníku už ano .
Zcela určitě máš pravdu, CX5 nemůže být sedlák, ale majitel auta na kterém je sedlácky černo plastový tuning blatníku už ano .
Mně a romin(ě) se tvůj příspěvek, libiTy si prostě marnej.... a bez logických argumentů
Super názor podle kterého je svět plný sedláků asi. Např. sedláci co mají třeba MB GLC, které má plastové provedení u blatníků a prahů podobné CX-5.Zcela určitě máš pravdu, CX5 nemůže být sedlák, ale majitel auta na kterém je sedlácky černo plastový tuning blatníku už ano .