Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A sedan?Aha tak na dálnici sem nejel zatím ale jel sem 150 - samo v Německu
A i při 150 krásné tichoučko.
Na sedanu jsou totiž trošku "zajímavě" vyřešena ty trojuhelnikova okna ve dveřích.Hatchback.
Docela jsi mě nahlodal. Tak jsem šel schválně oměřit kufr v M2. Oficiální hodnota 280 litrů.Ještě ke kufru.
Mazda uvádí 330l to na papíře vypadá nepoužitelně.
Mnou naměřené rozměry:
Šířka 103
Délka 85
Výška 52
Měřeno po plato, pak tam jsou nějaké prohlubně kam se třeba vejdou ještě drobnosti a samozřejmně místo pod podlahou které některé automobilky rády započítají.
Jakou máš napsanou API normu v manuálu?Řekl bych že proto, že povědomí většiny prodejců aut končí u toho jestli tam je 0W20 nebo 5W30 což vlastně nic neříká.
Jestli má Mazda nějaké oddělení na technické dotazy ani nevím.
Jejich manuál je sepsán tak obecně a obsahuje určité rozpory, že je mi vlastně k ničemu krom toho abych si našel co jaký čudlík znamená.
Zajímavá je už to, že máš v manuálu A5/3 přitom já tam mám A5/B5. Řídil bych se jen API SN normou a dal tam C3 olej.Tak technik mě taky napadl a pojedu příští týden na olej takže s nim budu mluvit.
Me se jedna spis o toto:
Auto je evidentně vybaveno filtrem pevných částic.
Pominem teď kvalitativní třídu oleje API SN a vyšší.
Proč Mazda do auta vybaveného DPF předepisuje ,,mimo API SN a vyšší” také ACEA A5/3 a vyšší když tyto oleje pro DPF nejsou vhodné a na trhu už asi 20 let nebo kolik jsou pro vozy (typicky naftové ale dnes už i benzinové) vybavené DPF predepisovany oleje ACEA C něco.
Proste Mazda se v tom manuálu tváři ze žádný DPF v tom autě neexistuje a vše je jak po staru.
Můžu potvrdit.Taky mám v manuálu A5/B5.Zajímavá je už to, že máš v manuálu A5/3 přitom já tam mám A5/B5. Řídil bych se jen API SN normou a dal tam C3 olej.
Tak my máme ještě verzi Euro 6D temp, takže bez DPF. Ještě že takMůžu potvrdit.Taky mám v manuálu A5/B5.