Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ani nebyla. Už podruhé budu měnit a pokaždé rána nic moc. Na tomhle skle už jsem schytal mnohem větší a jsou tam jen ťupky, praskliny žádné. Navíc pokaždé jen vznikne malý pavouček a během dne stání venku, se to vždy rozjede až do p.dele.To musela být rána jako prase. Snad ti to rychle vymění.
Myslím, že je to čistě jen o štěstí Prostě mám smůlu na šutry. Tohle se zřejmě děje každému autu. Akorát to rozjíždění bych řekl, že je prostě tenkým sklem nebo nevím.No tak to je divný, dvakrát měnit sklo v nejspíš krátké době ? Po dálnici moc nejezdím, ale já bych to reklamoval. Jestli zas Mazda tam nedává nějaký podivný skla ani o tom neví.
...váhy ChachaMazda má velmi měkké čelní sklo. Někde se to i psalo a pokud ho umyji tak vidím dost tupek což u jiných aut jsem neměl... Je to asi další argument k úspoře váhy.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
No hlavně že mám sklo pojištěné. 24 s daní je dostTak to nasere.Ve čtvrtek jsem předjížděl náklaďák,výleťel šutr,rána jako z dělá a na okně prach a dvě tečky.Tak čekám jestli se to nerozjede.
Máš pak jiné složení toho skla a liší se i váha. Spousta dílů se odlehcuje na úkor kvality....váhy Chacha
Tak to je raketa!Při dnešním provozu a teď ještě toho bordelu po zimě na cestách máš sklo rozbité raz dva.A nemít ho pojištěné,tak se člověk prohne.?No hlavně že mám sklo pojištěné. 24 s daní je dost
Není to třeba jen (ne)splnění podmínek popsaných v návodu na straně 6-66?Stěrače předního skla mám nastaveno na AUTO na páčce vpravo pod volantem svítila modrá kontrolka. Dnes se její barva změnila na oranžovou. Čím by to mohlo být? Zašpiněná kamera, čidla? Dík.
Já měl tedy vždy oranžovou, modré jsem si nikdy nevšiml. Ale automatické stěrače nepoužívám vůbec, jen jsem to asi 2x vyzkoušel.Dík za odpověď. Pod 6-66 v návodu mám "čistění předního skla zevnitř" - možná nějaký jiný návod. Mě jde pouze o BARVU kontrolky při nastavení stěračů do polohy AUTO. Fungují jde jen o barvu jakou máte. Ještě jednou dík.
Myšleno návod na webu https://instructions.cdn.mazda.medi..._obsluze_8HC8-EE-19B-CZ+L_Edition1_web_OM.pdf , ne že bych s sebou běžně nosil všechny návody. A mea culpa, mea máxima culpa, strana 4-66.Dík za odpověď. Pod 6-66 v návodu mám "čistění předního skla zevnitř" - možná nějaký jiný návod. Mě jde pouze o BARVU kontrolky při nastavení stěračů do polohy AUTO. Fungují jde jen o barvu jakou máte. Ještě jednou dík.