Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Byl bych klidnej. Vinko mluví jasně.
Foto? Nesnaž se to moc drhnout nebo tam budeš mít pěkně hnusný škrábance hned zezačátku.Mohl by jste mi někdo poradit? Mám novou Mazdu 3 a s rukama od dezinfekce jsem si udělal na lesklé ploše středového tunelu fleky, které nemůžu ničím odstranit...Nemá někdo obdobný problém?
Možná bys mohl vyzkoušet tohle:Mohl by jste mi někdo poradit? Mám novou Mazdu 3 a s rukama od dezinfekce jsem si udělal na lesklé ploše středového tunelu fleky, které nemůžu ničím odstranit...Nemá někdo obdobný problém?
Já to zkusil jen na kousku před opěrkou, tam to bylo nejhorší. Ale když jsem zjistil, že to po vyleštění znovu začínám škrábat, tak jsem se na to vykašlal. Navíc v garáži jsem na to blbě viděl, tak jsem si svítil mobilem a to je práce tuplem na hovno. Pokud se mi bude chtít to zkusit ještě, tak až bude venku teplo a na sluníčku. Tak bych udělal fotku. Ale možná se na to vyprdnu, protože to vypadá, že se to hned začíná škrábat znovu. A to se snažím těch ploch prakticky nedotýkat. A otázka je, co by se stalo, pokud by se rozleštěním odstranila ta vrchní vrstva.Můžete přihodit fotky výsledků? Nemám to moc ale pokud to opravdu umí odstranit škrábance tak to rád zkusím..
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
No já se o auto snažím celkem starat, na tom středu nemám nic, jen tam občas, opravdu OBČAS ležel kabel k mobilu a je to poškrábaný jako kdybych to snad udělal schválně. Takže on se člověk snažit může, ale tím že to utře nebo s tím něco začně dělat, tak to bude ještě mnohem horší než bez péče.protože nevlastním auto od novoty, ale bylo již jeté asi rok, tak předchozí majitel se k těmto plastům moc ohleduplně nechoval, takže hlavně ten plast na středu byl poškrábanej jako prase. Bylo to v tak hrozným stavu, že jsem byl už nachystaný objednat folii od číňana, ale jenom tak jsem to zkusil s tím že už horší to být nemůže a nemám co ztratit a ejhle ono to docela slušně vyleštilo. Neříkám že to bude na 100% jako nový, ale rozdíl byl proti stávajícímu výrazný.Bohužel jsem si to nenafotil. Ale poškrábané jsou i plasty kolem madel dveří, tak asi tam nejlépe to vyfotím a hodím sem výsledek.
Tak to blahopřeju. Třepe se nám jen to sklíčko. 3x jsem to reklamoval. K řešení třetí reklamace zatím nedošlo, slíbili vyměnit celé zrcátko.Třepotající se zrcátko? Se mi ani nehne ale zatím jsem jel jen 160 na okresce. Po nerovnostech jezdím denně - panely položené místo silnice na ,,objizdku” a taky nic.
Se ti klepe cele to ,,rameno” nebo jen to zrcatko uvnitř?
Hah. Tobě to aspoň slíbili. U mě to buď neviděli (jeli tam 2 technici hned vzápětí po hlavním a ti to viděli, ale když to prý neviděl hlavní, nic s tím ten hlavní prý nebude dělat) nebo se na to nešli ani podívat. Včera jsem zkoušel za jízdy zrcátko "chytit" rukou a defakto to přestalo. Takže to asi nebude sklíčko. Dá se to replikovat když stáhneš okýnko, necháš ho vyjet a jak "dojede" nahoru tak se zrcátko zatrese. Po chyceni rukou zrcátka nic. Jen řidičovo. A to už pak není o aerodynamice jak se mi snažili někde v servisu vnutit. Aby to nebylo jako v roce 2013-2015 s CX-5, kde kvůli tenkým plechum dveří vymysleli řešení, které to jen zmírnilo.T
Tak to blahopřeju. Třepe se nám jen to sklíčko. 3x jsem to reklamoval. K řešení třetí reklamace zatím nedošlo, slíbili vyměnit celé zrcátko.
Aha, tak to mne nenapadlo to vyzkoušet za jízdy přidržet. Ale je fakt, že při poslední reklamaci měnili sklíčko a stav beze změny. Tak to budeš mít asi pravdu, že to nebude jen sklíčkem. Až bude tepleji tak to vyzkouším. Pravé zrcátko mi už měnili celé. To se giglalo celkem hodně v kloubu, ale paradoxně za jízdy se to netřepalo. Sice se teď výrazně pomaleji sklápí, ale sklápí se, tak to neřeším.Hah. Tobě to aspoň slíbili. U mě to buď neviděli (jeli tam 2 technici hned vzápětí po hlavním a ti to viděli, ale když to prý neviděl hlavní, nic s tím ten hlavní prý nebude dělat) nebo se na to nešli ani podívat. Včera jsem zkoušel za jízdy zrcátko "chytit" rukou a defakto to přestalo. Takže to asi nebude sklíčko. Dá se to replikovat když stáhneš okýnko, necháš ho vyjet a jak "dojede" nahoru tak se zrcátko zatrese. Po chyceni rukou zrcátka nic. Jen řidičovo. A to už pak není o aerodynamice jak se mi snažili někde v servisu vnutit. Aby to nebylo jako v roce 2013-2015 s CX-5, kde kvůli tenkým plechum dveří vymysleli řešení, které to jen zmírnilo.