• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

45 000 kč za protiúčet ? Tak to fakt záleží, co jim dáš na protiúčet. Jinak je cca 20 předváděček do 560 000 kč a bez protiúčtu https://www.mazdaihned.cz/?gclid=Cj...6MX1RZS0Gahb+X+1l/wI6e2UGPI3AZf8IOls0MDZdfX0=
Těch 555 je protiucet a nějaká sleva k tomu. Co jsem se díval tak v dané cenové relaci se jedná spíše o auta s paketem Plus. Já jsem chtěl paket style kvůli LED dennímu svícení. Jinak budu dávat na protiucet VW Golf 7 1,2 TSI.

Z protisměru jsem dostal kamínkem do čelního skla, ale naštěstí vydrželo. Asi mám štěstí, na parkovišti mi praštil chlap s fábií dveřma do předního blatníku a já z něj akorát setřel jeho bílou barvu ?
To se stat me, tak pravdepodobne stiram jeho krev...

? Golf 7 s 1,2TSI….? V jakem stavu vždyť ten musí mít hodnotu aspoň 150 tisíc. A to asi i dost víc.
To je přece blbost dat jim to na protiucet když ti daji na auto slevu kolik cca 30 tisíc.
Pac slevu ti dá každý autosalon takže jde jen o to kolik ti dali za to auto.
To je přeci daleko lepší vzít to bez protiuctu třeba za 580 a toho Golfa si strelit sám.

? Golf 7 s 1,2TSI….? V jakem stavu vždyť ten musí mít hodnotu aspoň 150 tisíc. A to asi i dost víc.
To je přece blbost dat jim to na protiucet když ti daji na auto slevu kolik cca 30 tisíc.
Pac slevu ti dá každý autosalon takže jde jen o to kolik ti dali za to auto.
To je přeci daleko lepší vzít to bez protiuctu třeba za 580 a toho Golfa si strelit sám.
Nabídli mi částku, kterou bych víceméně chtěl kdybych auto prodával sám, ale nejedná se o finální nabídku. Poslal jsem jen fotky a info o vozu, takže konečná cena se určí až při prohlídce.

Já to nějak nechápu - mas Golfa 7 to je kolik asi 2014 a novější? Takže auta v ceně cca od 150 tisíc a takovej slušnější vyber tak 200-250 tisíc.

Cena Mazdy 3 G122 Plus Style je se slevou salonu cca kolem 585 tisíc.

Ty mas nabídku na 555 tisíc když jim tam das Golfa 7.
Takže za toho Golfa dostaneš cca 30 tisíc.

A to je cena se kterou jsi spokojen?

Ja ti za toho Golfa 7 dam víc ?

To se stat me, tak pravdepodobne stiram jeho krev...
On to neudělal schválně, nechal pootevřené přední dveře a šel pro něco do kufru. Bohužel byl ten den docela vichr a ten s těma dveřma škubnul. Rána to byla pěkná, já seděl v autě a hledal něco v mobilu, naštěstí mi trefil do toho ohybu blatníku nad kolem a tam je to docela pevný, takže to neodnesla ani moje barva, ale spíš ta jeho.

Golf 7 za 45 000 :eek::eek::eek:, tvl to i AAA ti dají jednou tolik a ještě si budou mnout ruce jak tě obraly. Momentálně se Golf VII r.v 2014 prodává nejlevněji fakt cca 160 tis

Golf 7 za 45 000 :eek::eek::eek:, tvl to i AAA ti dají jednou tolik a ještě si budou mnout ruce jak tě obraly
Asi jsem se špatně vyjádřil za Golfa mi nabídli 240 000 Kč. U Mazdy jsem uváděl cenu se slevou plus bonus za protiucet (nezahrnul jsem tam cenu Golfa). Původní cena Mazdy byla 620. Golfa za 45 000 bych jim vážně neprodal ??.

Asi jsem se špatně vyjádřil za Golfa mi nabídli 240 000 Kč. U Mazdy jsem uváděl cenu se slevou plus bonus za protiucet (nezahrnul jsem tam cenu Golfa). Původní cena Mazdy byla 620. Golfa za 45 000 bych jim vážně neprodal ??.
To už dává smysl ?.
Tak to ale nějak nechápu já. V inzerátu mají cenu 599 000 kč a tobě nabízí cenu 555 000 kč při protiúčtu ❓
To jsem se v tom fakt ztratil

Jeeee já už se těšil jak ti dam o 20 víc a budu mít Golfa kterého dam přítelkyni ať ho huntuje do práce ???
No tak už jsme doma.
Takže z 555 ti odečtou ještě za Golfa takže ta Mazda vyjde lehce přes 300,-

To je jiná to je myslím pěkná nabídka a hlavně té ušetři starosti s prodejem auta.

to @Miriencz .Kolegové tady mají pravdu a nelze s tím než nesouhlasit. Ty chceš dát za Mazdu 555000Kč po odečtení asi tedy aktuálního bonusu za protiúčet (30000Kč) a asi teda nějaké slevy autosalonu cca 15000Kč. No ale pokud Tě dobře chápu, tak jim vlastně Golfa dáš zadarmo, protože oni si ho pak prodají nevím za kolik (dle stavu) a ty defacto budeš mít Mazdu o tuto částku dražší. Možná tomu špatně rozumím, kdyžtak napiš nějaký konkrétní čísla na kterých jste se dohodli, nebo Ty asi čekáš kolik Ti nabídnou a potom tu částku ještě navíc odečtou od těch 555000 Kč ? Jinak mám Mazdu 3 BP 2019 HB v Machine Grey a pár sekanců na přední kapotě,ale to budu asi časem řešit zakápnutím. Měl jsem cca 2,5 roku CX-3 (2018-2020) v tvojí Red Soul, a na ní jsem měl za dobu užívání tak 1/3 záseků neš nyní na MG. Prodejce tenkrát říkal, že ta červená je měkčí než šedá a je snad o trochu víc odolnější, takže si myslím že jsi dobře vybral.

To už dává smysl ?.
Tak to ale nějak nechápu já. V inzerátu mají cenu 599 000 kč a tobě nabízí cenu 555 000 kč při protiúčtu ❓
To jsem se v tom fakt ztratil
V inzerátu je 599 na mazdaihned.cz byla cena 555 (tam už byla nabídka stažena).

to @Miriencz .Kolegové tady mají pravdu a nelze s tím než nesouhlasit. Ty chceš dát za Mazdu 555000Kč po odečtení asi tedy aktuálního bonusu za protiúčet (30000Kč) a asi teda nějaké slevy autosalonu cca 15000Kč. No ale pokud Tě dobře chápu, tak jim vlastně Golfa dáš zadarmo, protože oni si ho pak prodají nevím za kolik (dle stavu) a ty defacto budeš mít Mazdu o tuto částku dražší. Možná tomu špatně rozumím, kdyžtak napiš nějaký konkrétní čísla na kterých jste se dohodli, nebo Ty asi čekáš kolik Ti nabídnou a potom tu částku ještě navíc odečtou od těch 555000 Kč ? Jinak mám Mazdu 3 BP 2019 HB v Machine Grey a pár sekanců na přední kapotě,ale to budu asi časem řešit zakápnutím. Měl jsem cca 2,5 roku CX-3 (2018-2020) v tvojí Red Soul, a na ní jsem měl za dobu užívání tak 1/3 záseků neš nyní na MG. Prodejce tenkrát říkal, že ta červená je měkčí než šedá a je snad o trochu víc odolnější, takže si myslím že jsi dobře vybral.
Abych to shrnul. Mazdu nabízí za 555 při protiuctu. Za mého Golfa mi nabídli 240 000, což odpovídá trhu. Takže bych doplatil 315 000.

Kluci, měl jsem za ten rok pořádně zasvinené a zaprášené sklíčko na head-upu, tak jsem vzal vysavač, dam jsem tam takovou tu koncovku s jemnýma štětinkama, co používám na průduchy klimy, sedačky a další záhyby a jemně jsem to tam "povysával". No mělo mě napadnout, že to plexi je ze stejného nebo horšího materiálu jak plexi na přístrojovce. Opravdu to nedělejte! Výsledek - doškrkané až hrůza a co mě sere nejvíc - že když zasvítí slunko, ty čáry se krásně promítají na skle jak se světlo v těch rýhách láme.

Řešil tu už někdo něco, co se týkalo opravy head-upu. Ptám se, protože se kvůli tomu pravděpodobně musí sundat palubka a toho já se bojím. Tak jestli vám někomu něco podobného dělali, zajímá mě, jak je to tom auto s ohledem na pazvuky po vrácení palubky na místo.

Jo a byl jsem včera na 1. garančce a že mi musí přehrát nějaký software v jednotce kvůli vybíjení nebo co, tak jsem se bál, že se mi zas zprovozní ten nefunkční i-Stop a samozřejmě už zas funguje :D @shr3k Umíš ho už prosím vypnout i na BP?

Jo to je pěkný taky bych to odemknutí na G150 sám na to čekám jak na smilování ?

mate nekdo prehled a nebo kde se daji najit servisni ukony na dany typ mazdy? nedavno mi prehrali jednotku, pry kvuli spatne vyhodnoceni oktanoveho cisla/kolisani motoru, tady ctu ze nekterym rekli ze z duvodu vybijeni, rad by opravdu vedel duvod - resim to s zastoupenim mazdy, odpoved je ze je to interni informace a ze nemuzou poskytnout. Diky.

zdravim, muzete mi prosim nekdo potvrdit chovani signalizace u zapnuteho pasu -> sezeni na zadnich sedackach - jedna se o to ze pokud nekoho naberu do auta / nemam pri tom vypnuty motor a nezapne si pas -> tak auto nesignalizuje nezapnuti pasu -> resil jsem to s servisem a pry je to normalni stav

a jeste dotaz k signalizaci rezervy dojezdu - pri kolika km se ma rozvitit? mam ted dojezd 60km a nic, pamatuji si ze to uz bylo pri 70km
diky

IMG_7895.JPG

zdravim, muzete mi prosim nekdo potvrdit chovani signalizace u zapnuteho pasu -> sezeni na zadnich sedackach - jedna se o to ze pokud nekoho naberu do auta / nemam pri tom vypnuty motor a nezapne si pas -> tak auto nesignalizuje nezapnuti pasu -> resil jsem to s servisem a pry je to normalni stav

a jeste dotaz k signalizaci rezervy dojezdu - pri kolika km se ma rozvitit? mam ted dojezd 60km a nic, pamatuji si ze to uz bylo pri 70km
diky

Zobrazit přílohu 35425
Co se týče pásů manual 7-74.
Dojezd u mě pokaždé jinak,při rozsvícení kontrolky mám v nádrži kolem 6 litrů.

Back