Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jakože by CX-30 dávala automatické meziplyny? To se mi moc nezdá…Dotaz, v nějaké recenzi myslím na CX30 jsem slyšel že při řazení na vyšší stupně auto podrží správné otáčky motoru jaké budou po zařazení - toto dělá i trojka. Ale prý to má CX30 dělat i při podřazování.
Nevíte někdo nechystá se nějaká taková aktualizace i na M3?
asi máš na mysli totoDotaz, v nějaké recenzi myslím na CX30 jsem slyšel že při řazení na vyšší stupně auto podrží správné otáčky motoru jaké budou po zařazení - toto dělá i trojka. Ale prý to má CX30 dělat i při podřazování.
Nevíte někdo nechystá se nějaká taková aktualizace i na M3?
Jsi mě předběhl.novinářský test - Hrubis - CX-30 G150 M/T takhle ano
www.mazdaklan.cz
Je to v tomto testu.
Vaculík tam mluví o meziplynech , to jsem myslel, že máš na mysliPodívej ne ne Vaculík tam mluvil jen o řazení nahoru
... tak mne napadá, že si budu muset více všímat otáčkoměru . Při řazení nahoru to skutečně otáčky hezky podrží. Dolů jsem zvyklý řadit s meziplynem, u CX-30 to jde nějak neobvykle snadno i bez něj (pocitově i podle zvuku), ale že by mne napadlo sledovat otáčkoměr ... polepším se.Ne ne ten je tam řadí sám. Myslel jsem ty automatický ,,falešný” na tom otáčkoměru to vypadá, že mu to tam vážně srovnává auto samo, nezdá se mi, že by si ho hodil sám směrem nahoru.
Spíše nedomyšlený překlad funkce, pří nižší teplotě mi to po startu automaticky zapne vyhřívání volantu a sedačky. Mazda 6 má ventilovaná přední sedadla 3jka to nemá.A objevil jsem v nastavení takovou funkci bylo to nějak takto:
Při nastavení klimatizace na automatiku vyhřívat, nebo ochlazovat sedačky podle nastavené teploty klimatizace.
Mám to chápat tak, že pokud si nastavím klimu na chlazení tak se bude chladit i sedačka? Myslel jsem že tam jsou jen ,,dečky” na vyhřívání.
K večeru pojedu autem tak to testnu, ale nechce se mi věřit, že by to umělo i takový pičurinky ?
Nebo tam jsou nějaké výdechy klimy které vedou do sedačky?
hrubou silouNazdar všem, nevíte jak demontovat plastové kryty prahů? Díval jsem se pod auto, ale nikde jsem nenašel ani zácvaky ani šrouby, tak nevím jak to tam drží. Chtěl bych to někdy aji ty další plastové kryty zespod sundat a nastříkat voskem. Tak jestli to už někdo dělal a má třeba i fotky nebo video budu rád, ať něco nepolámu.