Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No já mám takový plastový kryty podél celého auta pod dveřmi ale ty šli též dobře sundat. Ale jak říkáš tak to asi na nové M3 bude ještě něco jiného.to @Polsonside .Ne nemyslím ty krycí plasty když se otevřou dveře a kryjí kanál pro uložení kabeláže, ale vnější-venkovní plastovou lištu která chrání prahy. Takový plast na svojí M3 nemáš.
Mezi odolností barev si nijak nevybereš, všechny jsou cca stejně odolné i vrstvené, rozdíly jsou jen v technice lakování. Soul Red (Crystal), Machine Gray atp. se jen lakují hůře, protože se skládají z metalického podkladu a probarveného laku.Cena by byla při protiuctu 555 000 Kč, což mi přijde hodně výhodné. Jen mi dělá starosti ta červená barva respektive její odolnost. Chtěl bych se zeptat majitelů podobných aut, jestli je to s tou červenou opravdu takový problém?
Při protiúčtu? Jako, že dáš auto na protiúčet? Jestli Felicií tak ok.Zdravím, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupi tohoto vozu:
Cena by byla při protiuctu 555 000 Kč, což mi přijde hodně výhodné. Jen mi dělá starosti ta červená barva respektive její odolnost. Chtěl bych se zeptat majitelů podobných aut, jestli je to s tou červenou opravdu takový problém? Případně ostatních, jestli by "šli" do koupi tohoto auta? Díky moc za vaše názory.Mazda 3 2,0 PLUS STYLE | Sauto.cz
Inzerát na prodej Hatchback Mazda 3, 2,0 PLUS STYLE. Stav: Nové; motor: 1 998 ccm, Benzín; barva Červená; tachometr 7 km; cena 599 900 Kč; prodejce AUTO JEREMIÁŠOVA, s.r.o. - okres Hlavní město Prahawww.sauto.cz
Díky za napsání tvých zkušeností. S tím lakem u nových auto souhlasím, kolega z práce má půl roku starou Corollu a taky jsou tam už vidět stopy po kamíncích, tomu se prostě člověk nevyhne. Asi do toho půjdu, kdoví s tím zdražováním jak to bude do budoucna (elektromobilita atd.). Viz dnešní problémy s čipy a nejen s nimi. Pracuji ve firmě, která vyrábí plastové komponenty většinou do interiérů aut a momentálně je velký problém sehnat granulát. No je to "zajímavá" doba.Jinak máme jak Soul Red Crystal tak moje Machine Gray a na odolnost jsou obě úplně stejně na prd - jako každý lak na dnešních autech.
Rovnou si kup lahvičku na tečky od kamínků. Ale jinak maximální spokojenost - lehce přes 2 měsíce a 6000 km. Na M2 je teď po 2 letech 40000 a taky spokojenost.
Včera jsem byl na 4 garančce a kontrola laku byla bez závad. Zepředu na kapotě bez jediné tečky, z boku jsem dostal ve městě dva nebo tři zásahy od pitomců s křovinořezem, co sekají trávu podél chodníků. Na to si dej bacha a objížděj je velkým obloukem, pokud to jde.....Zdravím, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupi tohoto vozu:
Cena by byla při protiuctu 555 000 Kč, což mi přijde hodně výhodné. Jen mi dělá starosti ta červená barva respektive její odolnost. Chtěl bych se zeptat majitelů podobných aut, jestli je to s tou červenou opravdu takový problém? Případně ostatních, jestli by "šli" do koupi tohoto auta? Díky moc za vaše názory.Mazda 3 2,0 PLUS STYLE | Sauto.cz
Inzerát na prodej Hatchback Mazda 3, 2,0 PLUS STYLE. Stav: Nové; motor: 1 998 ccm, Benzín; barva Červená; tachometr 7 km; cena 599 900 Kč; prodejce AUTO JEREMIÁŠOVA, s.r.o. - okres Hlavní město Prahawww.sauto.cz