• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Za mě tedy stará jede o dost lépe ale ono těžko posuzovat když každá jede trochu jinak podle toho co jsem měl možnost otestovat. Ale každopádně blahopřeji ke koupi a snad se dockas i dříve...

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

to @pantauleo .I ode mně gratulace k jistě dobré volbě. Doufám že budeš spokojený stejně jako já. Akorát ta dodací lhůta ...

to@pantauleo .Taky gratuluju.Ja měl skladovku, takže byla hned.?Já jsem taky spokojen.Tak přeju co nejkratší čekání a ať dělá jenom samou radost.?

Já bych taky bral skladovku, ale všude mají jen s paketem Plus a já chtěl i Style. A to měli zase jen s automatickou převodovkou a ještě v červené barvě, kterou jsem jedinou nechtěl.

Já bych taky bral skladovku, ale všude mají jen s paketem Plus a já chtěl i Style. A to měli zase jen s automatickou převodovkou a ještě v červené barvě, kterou jsem jedinou nechtěl.
Gratuluju k nové trojce. Budeš moc spokojený. Je to změna (k lepšímu) jako prase ;) Zrcátko ti vibrovat bude, to se klidně vsadím, dokonce se vsadím, že takových drobností tam bude víc :grinning: Ale jen samé malichernosti. A jaká barva to teda vyhrála? Style paket je nutnost! To denní svícení v základu to auto úplně zprasí. Nechápu, že si to Japonci dobrovolně takto hyzdí a nedají LED do všech konfigurací.

Barva bílá základ. K té černé masce, kolůma doplňkům se hodí nejvíc (viz foto). Uvažoval jsem ještě o bílé perleť nebo stříbrné, ale po obhlednutí ostatních Mazd jsme se s manželkou shodli na základní bílé. Je pěkná a ještě ušetřeno za barvu. Na ostatních, tmavších, barvách ty černé doplňky tak nevyzní. Tak toho zrcátka je škoda, to mi docela vadilo. Třeba to klucí z Japonska už nějak vyřešili. Ten paket jsem bral hlavně kvůli tomu led dennímu svícení a jsem zvědav, jak budou svítit ty adaptivní světlomety. Naštěstí tam jsou v paketu i zatmavená zadní skla, která byla manželky jedinou podmínkou na autě, takže to hned prošlo.

1-kp94yi1i.jpg

Adaptivní světlomety jsou naprostá bomba. Fungují skvěle, světla jak ve dne. Ještě by to ale chtělo černá kola :cool:

Ono to se skladovkama není teďka taky jednoduché. Na webu visí kde co, ale pak člověk volá a zjistí, že to je prodané a nebo že auto přijede až někdy v říjnu s tím, že se neví za kolik, protože aktuální akce platí jen do konce září a prý je snad na Q4 už naplánováno i nějaké zdražení.

Já hledal G150 v automatu, stylu a v červené. Nakonec jsem ten style oželel.

Poslední úprava:
Ono to se skladovkama není teďka taky jednoduché. Na webu visí kde co, ale pak člověk volá a zjistí, že to je prodané a nebo že auto přijede až někdy v říjnu s tím, že se neví za kolik, protože aktuální akce platí jen do konce září a prý je snad na Q4 už naplánováno i nějaké zdražení.

Já hledal G150 v automatu, stylu a v červené. Nakonec jsem ten style oželel.
A zrovna style je super díky světlům.

A zrovna style je super díky světlům.
Jojo, nebylo by mi líto si připlatit. Ale vzhledem k současné situaci se mi nechtělo čekat půl roku. Kdoví co bude, tak jsem ty světla oželel.

Mimochodem zrovna u G150 moc style na sklad kupovat prý nechtějí. Že už je to auto pak hodně drahé (musí k tomu být i sound).

Jojo, nebylo by mi líto si připlatit. Ale vzhledem k současné situaci se mi nechtělo čekat půl roku. Kdoví co bude, tak jsem ty světla oželel.

Mimochodem zrovna u G150 moc style na sklad kupovat prý nechtějí. Že už je to auto pak hodně drahé (musí k tomu být i sound).
Já teď koukám, že safety nejde bez luxury. Haha. Já jsem kožený sedačky nechtěl ani za zlatý prase a díky bohu safety mám.

Já bral tenkrát G150 v manuálu v combu Style + Sound (Safety ani Luxury k tomu nešel). Teď bych vzal G122 (a nechal odemknout u Shreka) a za tu cenu bych mohl mít Safety pack navíc. Ale to je život :) Ale i bez Safety se mi ještě nepodařilo odřít kolo o obrubník :cool: Zrovna jsem si včera pochvaloval při noční jízdě po dálnici to automatické přepínání dálkovek a vypínání segmentů. Nemá to chybu!

Já bral tenkrát G150 v manuálu v combu Style + Sound (Safety ani Luxury k tomu nešel). Teď bych vzal G122 (a nechal odemknout u Shreka) a za tu cenu bych mohl mít Safety pack navíc. Ale to je život :) Ale i bez Safety se mi ještě nepodařilo odřít kolo o obrubník :cool: Zrovna jsem si včera pochvaloval při noční jízdě po dálnici to automatické přepínání dálkovek a vypínání segmentů. Nemá to chybu!
Po dálnici mi přijde, že to zrovna moc nejde. Značky to někdy vyhodnotí jako auto.

Jediné, co mě v tom autě trápí, je vlastně Waze. Ale to asi není problém Mazdy, protože kolega v Kodiaku zažívá to samé. Někdy se nechytne po připojení mobilu GPS, vypíná se rádio, někdy po mě chce Waze, abych povolit polohové služby (což mám), takže musím odpojit mobil, jít do polohových služeb a přepnout je na Trvale a pak zas zpět Při používání. Prostě opruz :triumph: Jenže na druhou stranu, ta appka už mi ušetřila tolik času v zácpách a dost peněz a bodů :innocent:

Manuál jsem chtěl původně taky, ale pak jsem si upřímně přiznal, že mě vlastně až tak řadit nebaví a nechal se ukecat na automat. Já už byl svolný i na x186, ale ta taky nebyla (AWD jsem teda platit už nechtěl a ta titanová se ve výběru objevila nedávno).

Bylo to takové hop nebo trop. Člověk může čekat na fungl nové auto půl roku a více - (ale vlastně ani neví, kolik za něj budou chtít). Mimochodem mi v jednom salonu dávali termín až na únor ?

Nebo může čekat na skladovku, ale na hodně míst říkali, že už mají defacto zakázáno objednávat na sklad, takže nic moc čekat nemám. Spíš že bude hůř, bo Japonci obecně prý nechtějí moc dovážet auta do Evropy kvůli poplatkům. Že se jim spíš vyplatit vozit to málo třeba do USA.

A nebo prostě ustoupit z nároků a vzít co je.

Hrozný, když má člověk dneska peníze a vlastně je ani nemůže utratit, bo prostě auta nejsou ?

Back