Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ono jde jen o tu dávkovatelnost, která umí být pěkně nevyzpytatelná a ve stejných situacích pokaždý jiná. Ale neboj,když na ten pedál fakt v nouzi dupneš,tak se to umí kousnout hodně hezky.Díky Max6 za objasnění. Proto mi při zkušební jízdě, oproti BM, přišla brzda taková tupá a musel jsem na to šlápnout, aby to začalo brzdit. Na to brždění nadávala i manželka, že jí přišlo, že to vůbec nebrzdí. Snad si na to bude jen o zvyk.
Že by konečně byl Carplay Wireless?to sedí, před týdnem mi v jednom autosalonu taky řekli dodání spíš únor-březen, ale modely už 2022, mají mít nepatrné změny (infotainment...), a budou dražší minimálně, pár tisícovek
Tak dražší mají být, změněn bude vzhled budíků a pak bude snížen o jeden senzor vpředu i vzadu, bez vlivu na funkce + nějaká malá kosmetika. Jinak by to mělo být stejné jako dosud.to sedí, před týdnem mi v jednom autosalonu taky řekli dodání spíš únor-březen, ale modely už 2022, mají mít nepatrné změny (infotainment...), a budou dražší minimálně, pár tisícovek
Takže ušetří parkovací senzory? Bez vlivu na funkci? Chichi. To bude vypadat lacině jako Rapid. Budíky mají vypadat jak? Nějaké skeče někde nebo něco? Co tak koukám, má přijít Polymetal Grey na Sedan. Bral bych hned.Tak dražší mají být, změněn bude vzhled budíků a pak bude snížen o jeden senzor vpředu i vzadu, bez vlivu na funkce + nějaká malá kosmetika. Jinak by to mělo být stejné jako dosud.
Lidi hledejte taky sami, než se na něco zeptáte ? https://www.mazdaklan.cz/threads/pr...ru-skyactiv-g-mazda-original-oil.1374/page-34Ahoj ,prosím z vaší zkušenosti jaký motorový olej a proč zrovna ten lejete do Svých trojek BP G-122 90 KW? Píšou se tam dva druhy 0W20 Supra nebo 5W30 Ultra?Děkuji.
Když jsem vyzvedával auto minulý týden, tak říkal prodejce - další auta budou tak duben?to sedí, před týdnem mi v jednom autosalonu taky řekli dodání spíš únor-březen, ale modely už 2022, mají mít nepatrné změny (infotainment...), a budou dražší minimálně, pár tisícovek
Vlákno jsem pročítal.Neptal jsem se na to, proč nepoužívat originální olej Mazda. Děkuji za tvůj poznatek . Ptal jsem se majitelů Trojek BP co používají za motorový olej do svých trojek BP.Lidi hledejte taky sami, než se na něco zeptáte ? https://www.mazdaklan.cz/threads/pr...ru-skyactiv-g-mazda-original-oil.1374/page-34
a on je v BP nějaký jiný motor než Skyactiv-G v jiných MazdáchVlákno jsem pročítal. Děkuji za tvůj poznatek . Ptal jsem se majitelů Trojek BP né všech majitelů co mají skyactiv-G
a on je v BP nějaký jiný motor než Skyactiv-G v jiných Mazdách
Většinou tu lidi lejou Ravenol (specifikaci a normu zvolíš dle sebe) nebo Castrol. Pak někdo Petro Canada a Millers oils. Je to +- stejně jedno. Nehrotil bych toMám první Mazdu,omlouvám jsem , že jsem zde položil otázku na majitele Trojek BP. Nejsem bohužel ohledně Značky Mazda tak zkušený jako ty. Pokud tě příspěvek tak rozlítil je mi to líto. Z vlákná které si sem dal jsem si bohužel závěr neudělal.
Osobně bych tam lil 0W30 od Castrolu. Norma A3 už není, tak to nahradit C3 normou a nebo Ravenol SSO.Děkuji za věcnou odpověď.