• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Tak dražší mají být, změněn bude vzhled budíků a pak bude snížen o jeden senzor vpředu i vzadu, bez vlivu na funkce + nějaká malá kosmetika. Jinak by to mělo být stejné jako dosud.
Nevíte prosím jestli se změny budou týkat i LED denního svícení ve výbavě PLUS nebo budou pořád žárovky?

Za mně: Ty vlákna o motorovém oleji jsem si letos pročetl, a mám z toho takový pocit, že spíš je důležitější motorový olej měnit častěji, než která je značka/norma je vhodnější či horší. Tzn. já volbu oleje budu nechávat vždy na doporučení MazdaAutoservisu , ale rozhodně po ujetí málo km. Bez ohledu na model Mazdy.

Dobrý den, designových úprav tam tentokrát moc není, packety zůstávají stejné, novinkou je právě lepší konektivita a jedna nový barva (Platinum Quartz) a nová limitovaná série. Klientský ceník zvěřejníme do poloviny října. Pěkný den, Mazda Team.

To vůbec ne, buď v klidu ?. Jen jsem tím chtěl říct, že se tu nedozvíš nic jiného než v tématu o olejích, základ je prostě měnit častěji ?
Plánuju měnit po 10 tis. Jako u každého mého předešlého auta. Jen mě zarazilo , že v manualu jsou psané dvě specifikace.

Dobrý den, služby rozšířené konektivity jsou dostupné pouze pro vozy modelového roku 2022, nelze je tedy aktivovat pro starší modely. Služba nabídne - nad rámec stávajících modelů - tyto funkce:
Zamykání dveří
Výstražná světla On/off
Vyhledávání vozu - jeho poloha
Stav vozu - výstraha
Stav vozu
Obchodní nabídky Mazda
Zaslání cílové destinace do navigace
Online update (TCU/CMU)
Vzdálená diagnostika vozu
Bezpečnostní upozornění
Informace o svolávacích akcích
Sledování stavu vozu
Asistenční služba
e-Call
Mazda Team.

242740645_4632953826724403_888420138423452396_n.png

Dobrý den, služby rozšířené konektivity jsou dostupné pouze pro vozy modelového roku 2022, nelze je tedy aktivovat pro starší modely. Služba nabídne - nad rámec stávajících modelů - tyto funkce:
Zamykání dveří
Výstražná světla On/off
Vyhledávání vozu - jeho poloha
Stav vozu - výstraha
Stav vozu
Obchodní nabídky Mazda
Zaslání cílové destinace do navigace
Online update (TCU/CMU)
Vzdálená diagnostika vozu
Bezpečnostní upozornění
Informace o svolávacích akcích
Sledování stavu vozu
Asistenční služba
e-Call
Mazda Team.

Zobrazit přílohu 36796
No to mě potěš. V USA to mají i na 2019, díky zabudované telematics jednotce a my prd. Zrovna tohle bych uvítal.

Jak to vlastně funguje? To musím mít v autě nějakou simkartu s daty? Jak zapnu na dálku třeba blinkry nebo mi přijde zpráva o spuštění alarmu?

Tak nevím zda jsem to pochopil správně, ale funguje to na principu GPS, telefon stačí mít normálně na síti a pomocí satelitu se funkce spousteji. Tudíž není potřeba žádné wifi nebo internetové připojení. Jen to bude funkce zdarma na tři (možná jen jeden) roky a pak zaplatit.

Tak z těch funkcí je dobré zjišťování polohy auta a zasílání cílové destinace do navigace. Když manželce nedám večer do navigace cíl, tak sama si to nenastaví, bloudí a pořád volá kde je.

Ahojte,

Pri sedane vyriešil už niekto prefukovanie/podfukovanie zadných dverý/okna na spolujazdcovej strane ?

Poslední úprava:
Ahojte,

Pri sedane vyriešil už niekto prefukovanie/podfukovanie zadných dverý/okna na spolujazdcovej strane ?
Zkusili mi ty dveře seřídit, ale mám pocit že to je úplně stejné ne-li horší. Jinak mě profukují více zadní u řidiče než u spolujezdce.

To bývalý časy,co já se stím najezdil.? Manželka musela mít nastudovanou mapu a dělala mě hlasové navádění.?
Taky pamatuji dobu kdy jsem měl na papíru vypsané větší města, čísla silnic a manželka mě naváděla. Samozřejmě jsme často bloudili. Vždy 100 m po projetí nějakou křižovatkou manželka ,,tam si měl asi zatočit doprava" a už jsme se hádali.:laughing:

Back