- 2 675
Fakt, v jakem modelu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A tim padem i vetsi sance na vyrobu nejake MPSky, ikdyz by stacila i ta "obycejna" 2,5T AWD...Tak aspon by meli zelizko pro vylepseni emisi sveho portfolia .
A popravdě věříš tomu že by bylo MPS ? Já v tohle definitivně přestal věřit někdy během roku 2016 kdy jsem četl rozhovor s nějakým mazďáckým vývojářem a ten tam naférovku řekl že tyhle auta nejsou v jejich zájmu. A ono když koukneš a co se to teď děje za koko.... v automobilovým a už i v motocyklovým průmyslu tak vyrobit něco jako MPS je opravdu to poslední nad čím by teď automobilka měla myslet. Mazda sice jde proti proudu a má super motorařinu, ale tohle by i pro ní bylo moc.A tim padem i vetsi sance na vyrobu nejake MPSky, ikdyz by stacila i ta "obycejna" 2,5T AWD...
Ja verim a doufam zaroven ) i kdyz vime jak to bude.. cerna cisla na stole akcionaru spolecnosti..jsou vzdy prednejsi.A popravdě věříš tomu že by bylo MPS ? Já v tohle definitivně přestal věřit někdy během roku 2016 kdy jsem četl rozhovor s nějakým mazďáckým vývojářem a ten tam naférovku řekl že tyhle auta nejsou v jejich zájmu. A ono když koukneš a co se to teď děje za koko.... v automobilovým a už i v motocyklovým průmyslu tak vyrobit něco jako MPS je opravdu to poslední nad čím by teď automobilka měla myslet. Mazda sice jde proti proudu a má super motorařinu, ale tohle by i pro ní bylo moc.
Dávám tomu tak 10% naději ze by mohla do tří let být...Právě proto už se dívám u konkurence co nabízí za alternativy.A popravdě věříš tomu že by bylo MPS ?
mozna tohle bude jediny duvod proc na navrat MPS verzi dojde...neb je k tomu konkurence donuti svymi nabizenymi modely a vykonejsimi motory. Mazda mela za lonsky rok pokles prodeje i produkce..sice necele procento celosvetove..ale pokud se to letos nezlepsi, treba jim docvakne ze Sky X by mel mit vyssi vykon 210-220k..nebo by mohly navysit objem na 2.2/2.3 a tim padem i ten vykon hlavne pro vetsi modely M6, CX-7,8,9Dávám tomu tak 10% naději ze by mohla do tří let být...Právě proto už se dívám u konkurence co nabízí za alternativy.
Abo vsiml jsem si.. cena je take nastavena velmi nizko, kdyz vezmu hledisko value for money. Aspon za me je to ted papirove nejlepsi a nejvyhodne plnohodnotne rodinne kombi..na CZ trhu. Uvidime jake budou dojmy na zivo a hlavne jak se s bi bude jezditOn je i problém v kroutáku. Ted představila KIA proceed GT a ceed GT a cenově vyjdou jako nová trojka akorát pod kapotou 1,6T 150KW a 265Nm
celkem po něm pokukuji, za lepšího počasí ho chci projet https://www.kia.com/content/dam/kwc...utility/brochure/price-list/ProCeed_cenik.pdfTed představila KIA proceed GT
Tak to je smutne, ale porad mají na opravu tri roky Jako chapu, chcou vydělat peníze, takze suv apod, ale vim ze spoustu lidi se pta na rychlejsi verzi Mazdy...Tak mi to aspoň rekli v autotip halfar…Ctyrkolku mají,dvouapulitr turbo taky, tak dupejte to do te trojkyJop,tak je to už ofiko potvrzený. MPS/MazdaSpeed nebude.
mozna tohle bude jediny duvod proc na navrat MPS verzi dojde...neb je k tomu konkurence donuti svymi nabizenymi modely a vykonejsimi motory. Mazda mela za lonsky rok pokles prodeje i produkce..sice necele procento celosvetove..ale pokud se to letos nezlepsi, treba jim docvakne ze Sky X by mel mit vyssi vykon 210-220k..nebo by mohly navysit objem na 2.2/2.3 a tim padem i ten vykon hlavne pro vetsi modely M6, CX-7,8,9