- 1 806
No ale jinak - myslel jsem si, že už budu mít objednáno, ale asi nakonec až teď v únoru objednám Sky-X v sedanu a bohužel manuál (radši bych automat), ale 65 tis. navíc je dost. Jinak výbava klasika GT a paket Plus, barva Machine grey. Chtěl jsem to koupit u Halfara, ale dostal jsem ještě levnější cenu jinde ..., sice jen o 5 tis, ale i to jsou prachy a servisovat to budu stejně u nich, když to mám k nim cca 4 km.
Uz byl nekde nejaky test prostoru u sedanu? U novinarskych videi z predstaveni mi prislo, ze na zadnich sedackach je jeste min mista, nez mela soucasna generace, aspon pokud nemeli vsichni ti zkousejici novinari 200cm... Ja nad nim chvili uvazoval, ale jak zverejnili cenik (kdy ve stejne vybave a podobne vykonnem motoru je trojka jen o sto levnejsi, nez sestka), a videl jsem ty videa, nechal jsem to byt a objednal zas sestku. U trojky se mi vic libi tvary a pristrojovka, mirne mensi zavazadlovy prostor by me tolik netrapil, ale od delsiho rozvoru jsem si sliboval vyrazny narust mista uvnitr vzadu, aby byla srovnatelna s Nemeckou konkurenci (tzn i vic prostoru, nez ma treba 6 Wagon).