Promiň nemám teď čas tak odpovím jen na začátek. Ne opravdu mě nenechává jsou to zatáčky které se projíždějí v nižší rychlosti a tam to absolutně není o max výkonu ale o obratnosti auta.Počkaj, nikto tu o 535d netvrdil že to je športové auto, myslel som to v kontexte s Yarisom ktorý si spomenul. Ak to kamošovi "nasypeš" v každej zákrute s G122 tak sorry, buď je on úplne drevo alebo ta len nechce zahanbit
Okolo BMW sa pohybujem viac než 15 rokov, takže sa nebudem divit, viem o tom. Doby kedy to stálo za to už sú preč.
Človeče, prečo si sa zbavil tej E46 M3? Dnes už sa tieto auta len stúpajú na hodnote, až neúmerne by som povedal. To si si mohol nechať ako youngtimera do budúcna a auto pre radosť.
Tú kolonu 5 áut som spomenul ako príklad, aj keby je to len o jednom aute. Zase tu z toho nerobme kovbojku a netvárte sa všetci že chodíde stále 90-50-90. Pre mňa osobne takáto kolona vždy smrdí prúserom, jednak preto že podobné kolony su takmer vždy tvorené s prepáčením "priposratými" dochodcami alebo ľudmi ktorý proste nepojdu viac ako 70 aj keby je tam kilometrová rovnika. Alebo rôzne brzdia, potom pridávajú, chodia z jednej strany pruhu na druhú, sú nepredvítadeľní... Potom stačí že sa tam nájdu takýto dvaja, traja a máš vystaráno. Ďakujem neprosím. Potom idete 10 áut za kamiónom, stúpa nervozita a na koniec to vždy niekomu prepne a chce ich zobrať naraz všetkých 10. To je zle.
Pre mňa to najlepšie čo môžem urobiť, je že hneď ako takúto kolonu dobehnem ju zároveň pri prvej príležitosti aj predbehnem. Bezpečne, svižne a tak, aby som nikoho neohrozil! Vyhnem sa tak kope potencionálnych prúserov a mám to odsledované, že čím dlhšie je človek súčastou takejto kolony, tým nebezpečnejšie to je.
Ano, je to aj o tom poznať svoje auto a pripraviť si všetko, začínal som na Felicii, takže o tomto by som ti svoje povedal. Viem aké to je pripravovať si predbiehanie, aj aké je to keď ti blbne volnobeh a ľavou nohou brzdíš a pravou ťukáš do plynu aby ti to neskapalo. Zlatá Felda.
Skôr časom má človek pocit, že mi to celé príde tak trochu zbytočné, plánovať, nechávať si odstupy, mať podvedomý blbý pociť že niekoho predbehujem a on mi pridá. Na čo. Proste to zošlapnem a v sekunde som tam kde chcem a idem si bezpečne ďalej. Toto je pre mňa najlepší benefit. Robiť to bezpečne a eliminovať čo najviac prúserov. A ruku na srdce, kto si raz vyskúšal niečo čo fakt slušne ide, sám pochopí ako strašne jednoduché a bezpežné môže také predbiehanie byť.
Aby sme sa pochopili, ja si svoj život vážim a posledné čo chcem je sa zahlušiť niekde pri ceste. Akurát mi dynamická jazda vyhovuje viac. Snažím sa čo najviac predvídať, venovať sa jazde, sledovať okolo a neprecenovať sa. Myslím si že som stále bezpečnejší ako nejaký starý dedo ktorý sa pripojí na dialnicu v 50ke a ani sa nepozrie do zrkadiel a potom ide max 80 alebo to šupne rovno do protismeru, lebo si nevšimol 5 výstražných tabulí "ste v protismere".
To by sme mohli diskutovať donekonečna, ano, treba dávať na cestách bacha a neprecenovať sa, s tým určie súhlasím, či mám 500 koní alebo 50.
Proč jsem se zbavoval M3? Podívej pac jsem neměl garáž pac jsem jel na par let do Británie a auto by jen hnilo u baráku jako ze už ho chytala koroze no a tehdy to ještě na ceně klesalo.
Spis si rvu vlasy ze jsem nekoupil před lety SUPRU v pěkném stavu která po uvedeni aktuální moderní verze několikrát znásobila svou hodnotu.
Kolik má ta předešlá M3 váhu? Vždyť BP má cca 1250kgJe mi teď jedno co tu hrdí majitelé budou psát ale měl jsem G150 pujcenou na celý den a všichni 3 účastníci jsme se shodli že ta BN 88kW před odemcenim jede i tak lépe ačkoli i ta má cca 150koni většinou. Ten motor je takový hrubší a lépe se sbírá. Ty nové jsou takové lehce mdle. Bohužel je to dáno především dalším emisnim priskrcenim a 100kg vyšší váhy. Kdo nevěří tak může semnou dát sraz Jinak auto velmi příjemné a hezké. Určitě též blahopřeji a ať dělá jen radost. Vypínání válců je děs a bůhví co to udělá za pár let..
Mazda 3 BN