• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Tak 100 děla na 2 i jakékoliv G to není výsada X to jsou ty natazené kvalty.

Ale jen v manuálu. Automat musí řadit za 3 a není zrovna z nejrychlejších, takže s ním má auto horší zrychlení z 0 na 100.
Má taky kratší kvality jo? Automatem jsem to nezkoušel - osobně bych si ho nikdy nekoupil dokud je možnost mít manuál.

Ahoj @Jan91 , mám podobnou grafiku jak ty.Jak se ti to prosím tě podařilo vyřešit?Mám neblahé tušení, že jestli to budu muset měnit,tak to půjde na moje triko,tak by mě zajímala cena výměny.Díky
Ahoj, nakonec jsem to neřešil. Dělá to jen v zimě a pár vteřin po nastartování to zmizne, nijak mě to teda neobtěžuje.

Ahoj, nakonec jsem to neřešil. Dělá to jen v zimě a pár vteřin po nastartování to zmizne, nijak mě to teda neobtěžuje.
Díky za info.Mám to úplně stejně,jako ty, takže na to taky prdím.??

Dobrý den. Kde prosím sehnat polep/folii kolem řadící páky, kde se ta lesklá čerň tak škrábe? Prý už existují hotové šablony. Kupoval to někdo někde? Děkuji. Možná se to tady už řešilo, ale nenašel jsem.

buď ali, ale tam je to většinou na verzi s automatem, a je tam výřez na ty uykazatele co je zařazeno, či jak se to jmenuje a nebo si to nechat udělat tam kde lepí folie

buď ali, ale tam je to většinou na verzi s automatem, a je tam výřez na ty uykazatele co je zařazeno, či jak se to jmenuje a nebo si to nechat udělat tam kde lepí folie
Riziko, že pri výrobě řízne i něco kolem konzoly. Na Ali nemůžu najít pro manuál. Ale děkuji.

CZK 376.36 25% Off | Auto interior car gear panel trim sticker for MT manual Mazda 3 2019 2020 2021 2022, car accessories
Tohle by mohlo být ok

Super já zatím viděl vždy jen a automat.
A myslím ze pokud to bude dobra firma na folie tak by neměl riznout mimo. To by tak lidi nedávali auta

Dnes jsem vyndaval ventilátor kvůli listu mezi lopatkami a všimnul jsem si, že ve prostřední části je přeci jen nějaký výdech / nádech. Nevíte někdo, na co to je? Vnitřní okruh? Vede do malé krabaté hadice nalevo od přihrádky.

AD02B301-A10C-4686-94D0-2CEDFA4B4CEA.jpeg

Ahoj, jde Vám v tomhle počasí odemykání auta jen za kliku? Já tam musím dát ruku třeba 5x, než se auto odemkne. Při zamknutí se také musím asi 3x dotknout kliky. Tak nevím jestli to je počasím, slabší baterií v klíčku (i když dělají to oba) nebo něčím jiným.

Ahoj, jde Vám v tomhle počasí odemykání auta jen za kliku? Já tam musím dát ruku třeba 5x, než se auto odemkne. Při zamknutí se také musím asi 3x dotknout kliky. Tak nevím jestli to je počasím, slabší baterií v klíčku (i když dělají to oba) nebo něčím jiným.
Vlhko mě to takto zlobí.když jedu z wapky.Po vyschnutí je klid.

Back