Od zacatku listopadu se mi zacala objevovat uplne stejna linka na displeji. Nastesti mam prikoupenou 3+2 zaruku. Budu to ted resit se servisem, tak muzu dat vedet, kolik by to v autorizaku vyslo.
Jinak mam mazdu 3 BP 2019 sedan od dubna (koupenou jako 2,5 lete auto s najezdem 30t. km a tech problemu mi prijde ze je mraky.
1. resil jsem vrzajici palubovku - servis uplne to nevyresil, ac se snazili. Uz to ale neresim a radeji zesilim radio, kdyz to zacne.
2. zpetne zrcatko ridice - vibruje mi sklo zrcatka pri vyssich rychlostech. Cekam uz 2 mesice na vymenu, servis se zatim neozval
3. ted v zime se mi bezne stava, ze leve nebo prave zpetne zrcatko se plne neodklopi, proste zustane sklopene. Delaji to nahodne, na stridacku. Tohle je fakt otravne, clovek musi zastavit a pomoci tomu. Budu muset do servisu.
4. ted se pridala ta linka na displeji
5. stalo se mi, ze jsme jeli v aute 3, a auto pipalo, ze nekdo neni pripasany. Pritom vsichni tri lide byly pripasani a do spravnych karabin. Pomohlo az vypnout/zapnout motor. Zase otravne.
6. Obcas se auto nechce odemknout pomoci keyless (polozenim ruky na drzadlo). Zaroven ne vzdy se auto automaticky zamkne pri vzdaleni od vozu. Funguje to zase jakoby nahodne.
Mazdu mam poprve, ale vazne premyslim o tom, ze ji prodam a pujdu do neceho jineho. Tohle mi moc jako japonska spolehliva technika neprijde, byt jinak je auto fajn :-( Neumim si predstavit, ze mi skonci zaruka a tohle budu resit a platit opravy.
Zobrazit přílohu 43833