Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to klasická záruka na komplet vše na tři roky.HM tak to je fajn, jen pokud někdo ví není ta 3 letá záruka nějak omezená - myslím zda po dobu 3 let mám stejná práva jako v zákonné 2 leté záruce?
Ahoj: https://www.wheel-size.com/size/mazda/mazda3/2022/Ahoj mám otázku
Budu mít někde problém s těmito koly budou sedět..? Ve VT mám napsaný rozměr 7J a ET 45
.. plus pneu mám rozměr 215/45
Ty na inzerci jsou 8J a ET35.
Prodejce jinak nabízí i typový list za 500kc.
Odkaz KLIK
Ten disk bude o +- 2,25cm viac trčať von z blatníku ako ten čo máš predpísaný v TPAhoj mám otázku
Budu mít někde problém s těmito koly budou sedět..? Ve VT mám napsaný rozměr 7J a ET 45
.. plus pneu mám rozměr 215/45
Ty na inzerci jsou 8J a ET35.
Prodejce jinak nabízí i typový list za 500kc.
Odkaz KLIK
U mě teda otevírat jdou jen přední. U zadních jde klika volně. Podle mě to co popisuješ není normální.Pozdrav vsem, nevi nekdo prosim? ...pri zamceni celeho vozu zevnitr centr. zamykanim (at uz automaticky pri jizde nebo manualne tlacitkem) nejdou potom otevrit dvere ridice zevnitr klikou/packou. Pouze se presune posuvnik a je videt cervena, ale dvere otevrit nelze. Celkem neprijemne. Ostatni dvere jdou otevrit zevnitr normalne. Kdyz otevru okynko a vystrcim ruku a vezmu za kliku zvenku, tak otevru. Reklamace?
No záleží, jestli k tomu dostaneš typový list a zapíšou ti to na dopravce do velkého techničáku. Pokud ne a na STK bude pozorný technik, tak neprojdeš.Ahoj budu mít problém s těmito koly na autě ..? Předem děkuji za odpověď. KLIK
ps. Nebudu mít problém nasadit pneu které mám tj: 215/45/18 nebude ta pneu trochu utopená dovnitř disku? raději bych teda bral, aby pneu spíš víc vyčuhovalo ven ..
Tady jsou nějaké moje podmínky z nedávna...HM tak to je fajn, jen pokud někdo ví není ta 3 letá záruka nějak omezená - myslím zda po dobu 3 let mám stejná práva jako v zákonné 2 leté záruce?
1. 500 otáček je při stavu, kdy neběží kompresor klimy a je ohřátý motor. Přesně vím, jaký zvuk máš na mysli spolu se stoupnutím otáček a je to dobíjení mild hybridni baterky. Ověřit to můžeš i na grafice mild hybridu na infotainmentu.Cafte borci,
mám dve rýchle otázky a zaujíma ma či aj vy to tak pozorujete na svojich JDM
1. v režime P pozorujem po zohriatí motora jemné kolísanie otáčok, ale v zmysle že najskor cca 800/min a postupne padajú až na cca 500/min, tak už cítiť že motor takmer skape a potom pozvolna zase zvýšenie cca na 800/min. Je to sprevádzané charakteristickým zvukom tj. že keď som napr vonku z auta tak presne viem kedy to robí. Deje sa to snáď od novoty, nikdy som sa nad tým nejak extra nezamýšlal, až teraz a príde mi to divné. Má to tak byť? Je to niečo z mild-hybridným systémom či iné ?
2. oznámenie o stave kvapaliny do ostrekovačov. Každé normálne auto to má tak, že keď hladina dosiahne min tak to senzor zaznamená a vypíše na palubovke kontrolku, tá tam zostáva stále až pokiaľ nádržku znovu nenaplním. Moja Mazda to má ale tak, že ak hladina dosiahne min tak to senzor síce zachytí a kontrolka sa mi ukáže, ALE (and this is where the magic happens) po chvílu ZASE ZMIZNE ! ! ! Takže typicky napríklad pri prudkom brzdení sa hladina vplyvom gravitácie pohne inak, senzor to vyhodnotí ako nedostatok, BC mi hodí do stredu veľké oranžové upozornenie že mám málo kvapaliny do ostrekovačov, aby následne za minútu toto oznámenie úplne zmizlo, ako by sa nič nedialo. Viete si predstaviť asi ako otravné to je, ak niekde cestujete napr hodinu a behom toho musíte 50x "odkliknúť hlášku o nedostatku kvapaliny. Totálne ma to vyrušuje a rozptyluje. To mám po 10 km vždy také nervy že stojím pri prvej benzínke a hneď kupujem náplň lebo by som sa inak zbláznil.
Prosím napíšte mi že to mám rozbité a nemá to tak byť, lebo inak to auto nechcem
Dik všetkým za postrehy.