Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Sedany se vzdy vyrabely v Hirosime, pouze HB v Mexicu.Tak jsem se dnes byl projet a rovnou objednal M3 sedan v tmavě modré, měla by dorazit červen/červenec. A pozor, pokud už to zde nezaznělo, tak BPčko se vyrábí v Japonsku, tak snad žádné rezavé sedačky...
Bude zajimava skutecna spotreba. Reklama slibuje inovativni motor, ale musi si poradit s narostem vahy o cca 15%. Pokud se motor nepovedl, spotrebuje o litr vic, nez predchudce.já dneska objednal u Halfara sedan Sky X s manuálem v Machine grey GT plus, dodávka nejdřív září, ale spíš říjen
Mam teda M3 sedan BN a je vyrobená v mexiku...Sedany se vzdy vyrabely v Hirosime, pouze HB v Mexicu.
Líp pro nás - kolegové nám jej aspoň proklepnou. BTW nechcete sem dát konfigurace a jestli šla nějaká sleva?
Sám radím nový model auta nekupovat, protože v Automotive dělám spoustu let a vím, co se občas pouští na trh. Ale od toho je záruka, aby byli noví majitelé chráněni. Je samozřejmě otázkou, nakolik lze důvěřovat automobilce, ale zadírání vaček se snad nebude opakovat. Připlatit si za 5 let je v tomto případě nutnost. Každopádně přeji štěstí na dobrý kus, které je občas potřeba i aut po faceliftu. Holt když se dělník před šichtou špatně vyspí, pak nefungují ani veškerá opatření kvality.
Já bych to definoval trošku jinak. Že spíš musíš mít všechno co je nové a ještě to nikdo nemá.Jasně, 5 let záruka byla jasná volba. Ale já jsem v tomhle trochu blázen, rád delam průkopníka.
Já bych to definoval trošku jinak. Že spíš musíš mít všechno co je nové a ještě to nikdo nemá.
@exBURN ,když s tím Sky-X budeš jezdit ostře (ve vysokých otáčkách), tak bude mít stejnou spotřebu jako -G.
Mam teda M3 sedan BN a je vyrobená v mexiku...
Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
Jejda, se omlouvam, ze jsem vzbudil falesne nadeje.Taky mam sedana mexicanku
Ja bohužel cekam, ze to bude pomalejsi nez G-165, protože 4x4 + lepsi odhlucneni (vyssi vaha). Mozna jestli to ma nejaky maly kompresor jak jsem tak cetl, tak by se tam mohl nechat domontovat nejaky poradny KOMPRESOR a to by mozna sel vykon trosku nahoru...133kw (181k), 222Nm uváděly oba ceníky. Nyní jsou v obou cenících pomlčky, taj možná opravdu na tom ještě pracují a dojde k nějakému posunu.
No, o to větší loterie to bude
Sedany se vzdy vyrabely v Hirosime, pouze HB v Mexicu.