• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 3

Ahojte. Potřeboval bych poradit s tímhle krasavcem. https://www.aaaauto.cz/cz/mazda-3/car.html?id=254822077#make=74&model=1207&ymin=2015&promo=gm
Zkušenosti, jestli je cena prehnana, nebo v pohode. Dekuji

Prodaval jsem pred rokem a pul podobnou, jen pouhe dva roky starou (3/2015 a prodana 6/2017), najeto neco kolem 60 tis km (ted si narychlo nevybavuju presne), tankovana vyhradne Verva 100 a vymeny oleje po 15 tis km, kosmeticky spickovy stav, jen o stupen nizsi vybava (bez kuze), a prodala se v Mazde za cca tyden od zverejneni, a presne za 400 vc DPH. Takze si myslim ,ze tohle je spis docela vysoka cena...

Prodaval jsem pred rokem a pul podobnou, jen pouhe dva roky starou (3/2015 a prodana 6/2017), najeto neco kolem 60 tis km (ted si narychlo nevybavuju presne), tankovana vyhradne Verva 100 a vymeny oleje po 15 tis km, kosmeticky spickovy stav, jen o stupen nizsi vybava (bez kuze), a prodala se v Mazde za cca tyden od zverejneni, a presne za 400 vc DPH. Takze si myslim ,ze tohle je spis docela vysoka cena...
Díky

Chtelo by to vetsi vzorek, nez jenom me :). Doufam, ze jeste nekdo dalsi napise... Jinak bych urcite zkusil (kdekoliv) pri nakupu smlouvat, ja jsem v (davne) minulosti byl pri nakupu ojetych aut docela uspesny. Oni s tim podle me pocitaji a tu cenu rovnou lehce nadsazuji.

na to, že to je předfaceliftový model, to je dost drahé... ta má zase nebyla o tolik dražší, a přitom je to rok 2017, najeto měla jen 12tsc a výbava je u faceliftové výbavy Revolution vyšší (vyhřívaný volat, přední full LED světla, barevný head-up, G-vectoring, ...) až na ty sedačky, které jsou nyní jen látkové. Předtím to byly polokožené tuším. Za tuhle cenu bych to určitě nebral, ale věřím, že jsou ochotni slevit dost.

Čus, výroba je 18.07.2007 . Auto nemá BOSE a xenony. Docela škoda vzhledem k ceně.

Zítra mám v plánu očíhnout Mazdu v Bilanech u Chrudimi je to někdo zkušený, kdo by se mi pověnoval za nějaký ten peníz před koupí :) . Ověřil skutečnost jestli je bourané či ne. Děkuji kdyžtak pište SZ.

Zdravím všechny, měl bych několik otázek ohledně ojetin. Věc se má tak, že si chci pořídit první auto po škole a když sem tak koukal po inzeratech tak Mazdy jsou snad jediný auta který se mi líbí jak vzhledově tak i spolehlivostně :D Uvazoval jsem o benzínový M3 do cca 100k. To mi vychází tak roky výroby kolem 2007. Vyuzival bych to hlavne na dopravu do prace a cca jednou za dva tydny na delsi trasy 200 - 300km. Kolegové mi to rozmlouvají že to není moc dobrý nápad, rezne to, atd.. K tomu moje otázky.
1) jak je to s náhradními díly a jejich cenou a dostupností? Bylo mi řečeno že jsou v porovnání s ostatními auty o dost dražší a blbě se shání
2) jak špatně na tom bývají auta do tyhle cenovky s korozi a da se s tím něco dělat?
3) jak je to s delšíma cestama ve 3, nebo radši zvolit větší 6tku?

Sorry za slohovku a budu rád za jakýkoliv info :)

Ahojte, pls viete niečo o tejto mazdičke?
https://www.autobazar.eu/mazda-3-20-sky ... 04790.html
Mazda 3, sedan, 88kw (chip na 118kW), Revolution TOP, r.v. 10/2015, najazdených už 118.000 km, čo je celkom dosť ale podľa mojich info, ak je o auto s týmto motorom starané, problém to nie je.
Predávala sa podľa mojich info už pred pár mesiacmi, tak či ju niekto z Vás nebol pozerať, prípadne, či nevie viac a dôvod, prečo sa nepredala? Ja som už komunikoval s majiteľom, vyzerá byť všetko ok. Je troška dorobená (menší tuning), čo pre mňa bolo vždy skôr pri potenciálnej kúpe mínus, toto mi však v zásade nevadí (možno dôvod, prečo nie je o ňu výrazný záujem). Bola dodržaná serviska každých 20 tisíc, ale okrem oleja, filtrov a brzdovej kvapaliny nebolo nič menené - brzdy, tlmiče, a pod., tak neviem či to reálne nebolo treba po toľkých km (?). Samozrejme je to potrebné pozrieť pred kúpou - problém, je že autorizované servisy sa musia objednať 2 týždne dopredu, neviete poradiť niekoho zodpovedného v Brne, kto sa vie na vozidlo ako celok pozrieť? Vďaka.

Zdravím,
přemýšlím o koupi M3 (2014+). Na co si konkrétně dát při výběru a následné prohlídce pozor? Jakou motorizaci doporučíte? Na co nejvíce trpí, jak je to se spolehlivostí, servisem, rzí apod?
Vcelku se mi líbí tato https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18346764?goFrom=list . Máte někdo o ní nějaké info (zda se někdo na ní byl již podívat, postřehy atd)
Děkuji
Ahoj, já mám Mazdu 3 sice zatím jen měsíc ale než jsem jí koupil zabralo mi to rok rozhodování a zkoumání, snad bych ti mohl pomoci. Prohlídku uskuteční s měřákem laku, aby jsi nekoupil bouranou. A když už je třeba zjisti jak moc apod. To co si našel je hodně cenově divné, mělo by se to pohybovat tak o 100 000 výš. Osobně mám 2.0l 88kW jezdím sám takže auto je raketa. Xenony jsou od výbavy Atraction a tu mám já. Ale určitě ti tady ostatní více poradí. Jinak koukám, že má přední senzory ty já nemám :) Pěkný i vyhřívaný volant, ten mě také unikl na mojí. Některé verze mají dominantní tachometr a jiné otáčkoměr.

Tak, tak, cena je neuvěřitelná. Je potřeba pečlivě prověřit. Na druhou stranu lehce bouraný předek či zadek nebo jedny dveře zase není takový problém. Je potřeba prohlížet rám, motorový prostor, atd. A klást všetečné dotazy. Ale třeba to může být výjimečně dobrá koupě.

Zdravím,
přemýšlím o koupi M3 (2014+). Na co si konkrétně dát při výběru a následné prohlídce pozor? Jakou motorizaci doporučíte? Na co nejvíce trpí, jak je to se spolehlivostí, servisem, rzí apod?
Vcelku se mi líbí tato https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18346764?goFrom=list . Máte někdo o ní nějaké info (zda se někdo na ní byl již podívat, postřehy atd)
Děkuji
Správný VIN je JMZBM547621169358. Jinak km by měly sedět, běžný servis po cca 15 ročně s výměnou oleje i při 6000.

Zdravím,
Děkuji

Jak to nakonec dopadlo, koupil jsi jí..inzerát už tam není, což se ani nedivím za tu cenu. Tak ěm jen zajímalo, jeslti to odtud někdo koupil?

Btw. je tu někdo kdo koupil ojetou M3 od Aáček,AutoEsa, apod... Jak moc velký je to risk? Určitě bych si někoho vzal s sebou, ale tu a tam kouknu na jejich web a mají dobrou cenu na některý model.

Já jsem koupil v AAA M6 GH 2008,2,5, benzín najeto 140 000 km a loni GJ 2014.také 2,5,najeto 120000km.Kilometry pasovaly dle el.servisky a neřešil jsem pražádné problémy.Jen u GH někdo vybral všechny LED žárovky z vnitřního osvětlení a tak jsem si zprvu myslel,že odešel modul.Ale kvůli tomu jsem získal zajímavou slevu,nebot nikdo se do světýlek nepodíval...

Back