- 5 958
koupil v AAA M6 GH 2008,2,5, benzín najeto 140 000 km a loni GJ 2014
Míro, nutno dodat, že tam pracuje tvůj rodinný příslušník, takže ti to asi pohlídal.... ne každý má tuto možnost ,-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
koupil v AAA M6 GH 2008,2,5, benzín najeto 140 000 km a loni GJ 2014
Jak to nakonec dopadlo, koupil jsi jí..inzerát už tam není, což se ani nedivím za tu cenu. Tak ěm jen zajímalo, jeslti to odtud někdo koupil?
Btw. je tu někdo kdo koupil ojetou M3 od Aáček,AutoEsa, apod... Jak moc velký je to risk? Určitě bych si někoho vzal s sebou, ale tu a tam kouknu na jejich web a mají dobrou cenu na některý model.
Je to auto z USA dovezeno přes Polsko a tady máte záznam z aukce poškozených vozidel: https://poctra.com/2017-MAZDA-3-TOU...oUxGkva6_FxXBdtaxTdk8sOVk3G_YlFEj9JUfYY7vRMZUAhoj,
neví někdo o této M3 https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/18310301?goFrom=list? Má poměrně nízký nájezd a vypadá dle fotek, že má slušnou výbavu. Mám to z Jihu Čech poměrně daleko na to abych se na ní jel podívat. Nebydlí někdo v okolí, kdo by jí projel ?
Myslím, že podle těchto parametrů se takové auto sehnat nedá..@MikeMaster To zní šíleně, tak jinak. Nemá někdo typ na slušnou M3? Benzín v co nejlepší výbavě R.V 2015 aspoň cena kolem 310 000. Chtěl jsem Mazdu 6 ale na to je tenhle rozpočet příliš nízký
Automat řadí pořád stejně dobře, nemusíš se bát. V případě zájmu tě můžu povozit odemčenou G120 s automatem po Praze a okolí, popřípadě někde na srazu .Ahoj,
mám menší dilema, nedokážu se rozhodnout jestli G 120 a nebo G 165. (auta už mám vybraná jen jde o tu motorizaci) Chtěl bych automat ale ten se v G165 prý nedělá, na fóru jsem zde četl, že lze nechat motor odemknout na G165 ale jak se na to tváří poté automat? Bude vše v pořádku z pohledu funkčnosti? Jak je na tom pak opotřebení spojky/ převodovky? Jestli to nepatří sem tak se omlouvám