Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Čímž si mi odpověděl na můj další chystaný dotaz a zároveň moc nepotěšil...Vypadá pěkně, Mexičanka...
To mám kousek 12 km ten bazar, ale jinak majitele toho auta neznám... mám možnost měřáku laku a je možnost auto omrknout. Zatím jsem nenarazil na členy z HK kraje, který by třeba taky mohl mrknout. Sám auto mám už rok a tak nějak už vím kam se kouknout a co kontrolovat. Čím více očí tím lepší, tak kdo je tu další kdo by pomohlAhoj všem,
po letech pokukování po Mazdách konečně uzrál čas na pořízení té vlastní. Sháním sedan 2013+ 2.0 benzín s výbavou revolution. Neměl by náhodou někdo tip?
Zaujal mě tento inzerát https://www.tipcars.com/mazda-3/sedan/benzin/mazda-3-2-0-skyactiv-revolution-50100518.html nezná ji náhodou někdo než se vydám na výlet? Díky moc!
To mám kousek 12 km ten bazar, ale jinak majitele toho auta neznám... mám možnost měřáku laku a je možnost auto omrknout. Zatím jsem nenarazil na členy z HK kraje, který by třeba taky mohl mrknout. Sám auto mám už rok a tak nějak už vím kam se kouknout a co kontrolovat. Čím více očí tím lepší, tak kdo je tu další kdo by pomohl
Pokud je pravdou co se v inzeratu pravi, tak je to dobry kup.. Neni nejlevnejsi..avsak zda se zachovala i opecovavana.. chce se to dojet podivat, zkontrolovat s nekym kdo tomu hovi a hlavne se poradne svezt. Shr3k pak pripadne za par korun prida znacnou porci koni i tociveho momentu
Přijde mi peklo drahá (realisticky: za necelých 400 jsem prodával dvouletou, Revolution, 165k se 70tkm ve stavu nové... A nebylo to že by šla prodat snadno), takže bych hodně hodně zkoumal stav. Za už brzy šestileté auto za cenu 2/3 tehdejšího nového bych čekal taky skoro stav nové, nebo bych spíš čekal výraznou slevu.
Ta cena je dobrá - dobré kusy nebudou padat už moc na ceně - není důvod. Není to golf aby si člověk mohl vybírat z 10 kusů v každém bazaru a atmosférické motory jsou najednou velmi nedostatkové zboží. Prakticky stojí polovinu toho co by v té výbavě stála nová s horším podvozkem - auta teď dost podražila. Pokud bude v opravdu dobrém stavu neváhal bych. Facelift G165 v revolution výbavě mám a sám bych pod 400 neprodal. Za mě u G120 chybí třetí rychlostní stupeň a motor zabíjí.