99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
S tím ti nejlíp poradí @vladas75 ten o ní nedávno uvažoval a ptal se v servisu carstar, co vše zahrnuje.Má cenu to doplácet? Sice mám ještě 2 roky čas, ale nevím.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
S tím ti nejlíp poradí @vladas75 ten o ní nedávno uvažoval a ptal se v servisu carstar, co vše zahrnuje.Má cenu to doplácet? Sice mám ještě 2 roky čas, ale nevím.
Taky jsem si to nechal v Autotip Halfar (Dolní Benešov) vysvětlit a dostal jsem stejný leták a pochopil jsem, že rozšířená záruka je k prdu. Navíc jsem už v té době měl přes 70 tis. km (teď 83 tis. km), tak už by to ani nešlo dokoupit, i když mám auto staré 2,5 roku.Taky jsem se nedávno ptal v Mazdě na tu záruku , co tam vlastně spadá a dostal jsem tohle.
http://www.prima-auto.cz/fs-product/mazda-3-20-takumi-top-stav-v-zaruce/
Co toto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nj, za krásu se holt platí. Kdybych chtěl praktické auto tak si stejně Mazdu nevyberu . V reálu ta údržba není tak hrozná a jeden pohled na to auto při západu slunce vše vynahradí...jojo...genialni (ironie) barva na udrzbu a super (ironie) barva na pripadne lakovani . Mame doma dve bila auta (jedno s perleti) a dalsi uz fakt ne-e .
Černocha má mladá slečna, červenou má pán, který úvaděl, že nechával i několikrát sříkat podvozek, takže asi dostávala trošku lepší péči, ale hrozně moc tlačí na prodej a celkem dost zlevňuje.
Co vy na to a kterou byste brali spíš?