Trawn
člen KLANu
- 74
Přesně proto právě taky hledám specificky GL před faceliftem. Kvůli tomu odhlučnění a volantu. GL facelift se mi už nelíbí ta maska (resp. ten chromový knír, co jde POD světla místo nad ně)GL sa od GJ líši napr. lepším odhlučnením (a ešte ďaľšími vylepšeniami - niekto hádam doplní), takže ak kupujúceho rozpočet pustí, tak asi radšej hľadá GL. GL po FL - t.j. 2019+ je zase v dačom vylepšené (napr. má v najvyššej výbave odvetrávanie sedačiek, čo pri kožených sedadlách poteší), ale má pri 2.5 motore aj vypínanie valcov, ktoré cítiť a aj tu na fóre sa na to dosť ľudí sťažuje. Ja keď som hľadal M6 pre seba, tak som šiel preto cielene po GL pred FL. Samozrejme aj kvôli rozpočtu. Tiež mi napr. viac vyhovuje meranie tlaku v pneu cez ABS, ktoré GL má a GL po FL už má zase snímače tlaku.
Jo, přesně takovou hledám, děkuji za tip. Jen ta cena by se mi líbila tak o 50 dolů, ale to už asi sním (resp. vycházím z cen v Reichu, kam asi nakonec stejně budu muset)Jedna 2017 stojí přímo v Mazdě v Příbrami, koukal jsem tam na ni v pátek http://www.autocaris.cz/detail_auto.php?inzerat=582613&ibz=1297
Mazda 6 2,0 Revolution Skyactiv-G165 | Sauto.cz
Inzerát na prodej Kombi Mazda 6, 2,0 Revolution Skyactiv-G165. Stav: Ojeté; motor: 1 998 ccm, Benzín; barva Červená; tachometr 81 300 km; cena 524 000 Kč; prodejce Autoprofi Příbram, s.r.o. - okres Příbramwww.sauto.cz