- 3 506
Koukám že slevil na 450 000 Kčjeden soukromý prodej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Koukám že slevil na 450 000 Kčjeden soukromý prodej
Otázka je, jestli v běžném provozu poznáš rozdíl. Hodně napoví, když si dáš vedle sebe výkonové diagramy. Spíš jde o to, jestli manuál nebo automat. Plus další pevně svázaná výbava. A nakonec, proč někde u prodejce neprojet obě motorace?Ok, chlapi, presvedčili ste ma. 2.5 je tiež môj veľký favorit, len som si chcel skrátiť čakanie/hľadanie kompromisom (2.0), ale asi sa to naozaj neoplatí...
Btw.: aké máte skúsenosti so strešným oknom na Mazde? Väčšinou ju inzerované kusy nemajú, ale videl som ich pár aj s týmto "doplnkom" a väčšinou mávajú ľudia (na iných autách) s tým problém (netesnosti, hluk, funkčnosť apod.).
Já bych 2.0 G165 hned nezatracoval. Jezdím s ním denně a našich okreskách fakt výkon nepostrádám, navíc má skvělý manuál a to je hlavní věc, která mě osobně od 2.5 odradila - automat. Manuál je prostě manuál a pokud nejezdíš většinu času po městě, je to podle mě lepší volba. I na spolehlivost vede jednoznačně manuál ?Ok, chlapi, presvedčili ste ma. 2.5 je tiež môj veľký favorit, len som si chcel skrátiť čakanie/hľadanie kompromisom (2.0), ale asi sa to naozaj neoplatí
Souhlasím s @vladas75 Já taky rád jen manuál takže by pro mě z benzínu připadal v úvahu jen 2.0. Klidně i G145, stejně bych si ho nechal poladit ? ale každý to má jinak, spousta lidí si tak velké auto s manuálem neumí představit ? já se svezl s G165 od kamaráda a vůbec to nejede špatně. Chce to fakt vyzkoušet. Není nad osobní zážitek. Já taky nikdy nechtěl Mazdu v dieselu a jsem nadšený ? aspoň zatím ?Já bych 2.0 G165 hned nezatracoval. Jezdím s ním denně a našich okreskách fakt výkon nepostrádám, navíc má skvělý manuál a to je hlavní věc, která mě osobně od 2.5 odradila - automat. Manuál je prostě manuál a pokud nejezdíš většinu času po městě, je to podle mě lepší volba. I na spolehlivost vede jednoznačně manuál ?
Jak píše @ajfel ,zkus si obě motorizace a zkus i manuál, pak vybírej ?
Mám ho na své GL. Měl jsem také obavy, ale prodejce mě uklidňoval, že moderní šíbry problematické nejsou. Mohu potvrdit, moje GL je 5letá a žádný problém s oknem nemám, funguje stopro a nic nezatéká. Ale musíš dávat bacha, abys ho zavřel před vypnutím motoru a opuštěním auta. Samo se nezavře. Ale v létě paráda, ani si nemusím kupovat MiatuBtw.: aké máte skúsenosti so strešným oknom na Mazde? Väčšinou ju inzerované kusy nemajú, ale videl som ich pár aj s týmto "doplnkom" a väčšinou mávajú ľudia (na iných autách) s tým problém (netesnosti, hluk, funkčnosť apod.).
Pak bych tedy nespoléhal ani na Carvago.Asi som až moc veľký detailista
To je pravda. Len po pol roku hľadania dobrého kusu (na SK trhu) sa už obzerám po iných možnostiach.Pak bych tedy nespoléhal ani na Carvago.
asi tak ?Pak bych tedy nespoléhal ani na Carvago.
pravdou je, že to auto stejně někdo za těch 14 000 éček přiveze, za hubičku vyčistí ty sedačky a ty ho tu pak koupíš za 17 000 éček jako topovku se slušným nájezdem a budeš si myslet, jaký si udělal kaufK tomu videu: auto s plesňou by som asi ani ja nezobral A tie vysedené sedačky je tiež pekná otrava - mal som podobné na GH (i keď nájazd bol 150 000 km) a v zákrutách som mal čo robiť, aby som nevypadol. Ale samozrejme, pokiaľ má niekto napnutý rozpočet, musí akceptovať kompromisy. Čo sa týka Dávida, tak mňa veľmi nepresvedčil (videl som od neho dosť videí). Asi som až moc veľký detailista