• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Nákup ojeté Mazdy 6 s benzínovým motorem

Zdravim, nasiel som 6tku pred FL:
VIN: JMZGJ527621178850 ECV: SK-615BE
Prikladam aj protokol z overenia.

Aj tu som sa docital ze 6tky pred FL su menej odhlucnene a maju tazkopadnejsi infotainment, problemy s prevodovkou ale tato je za celkom dobru cenu (budget do 13-15k €). Z rozhovoru s majitelom:
K autu by malo byt aj sezonne prezutiey dovoz z Nemecka, servisovane v Bosch Presov. Sviecky meneni pri cca 55k, menene dosticky aj kotuce, baterka a klasika oleje&filtre, tankovana 95, obcas 100 (bez aditiv), prevodovka by mala ist v pohode bez vypadavania stupnov.
Dve skodove udalosti by mali byt vlastne iba jedna (polske udaje su nacenenie ale az podla slovenskych sa realne vykonala oprava). Takisto pri tychto dvoch zaznamoch nesedia kilometre co sa mi nezda ale je mozne ze boli zle zapisane a potom 02/2019 bol zapisany stav odometra v case nehody. ("
Zaznam z decembra je z kalkulacie opravy auta z Polska. Podla mna zly zapis udajov, ktore nasledne poslali do poistovne na svk.
Je to vobec nelogicke aby vobec niekto ztacal kilometre pri takych uz aj tak nizkych cislach.")
Jedna sa oskrety pravy zadny lem blatniku (vid. foto). Z exif udajov fotky aj sedi datum nehody.

Rad by som poprosil o nejake rady pripadne postrehy.
Velmi pekne dakujem.

IMG_5400.JPG

Přílohy

• overenie vozidla mazda 6.pdf
    1,2 MB · Zobrazení: 22
Poslední úprava:
Ahoj, pokud má někdo možnost, tak prosím o prověření servisní historie, Mazda 6 (VIN JMZGL623801505990), samozřejmě váš čas a námahu rád zaplatím - detaily do konverzace. Děkuji

nemáte někdo zájem o tuto voňavku, chodí mi tipy na mail a tahle vypadá velice slušně... je to ročník bez vypínání válců do roku 2018

Tak ako moju M6 vo full vybave nacenila na 9400e ....
Tato GHcka by skoncila niekde na 5k a to este by mohol byt majitel rad :(

Už dlhší čas sa obzerám po 6-ke a i keď nie som závislý od auta, tak ma už nebaví čakať a hľadať :) Jazdené autá sa čoraz menej inzerujú (dopad nedostupnosti nových automobilov, však to vie dnes už každý), ale tento jeden kus stále visí na inzeráte. Asi zo zaujímavosti skúsim kontaktovať predajcu, ale bolo by fajn počuť/čítať váš letmý pohľad - možno niečo vypozorujete už z inzerátu a rád by som dal predajcovi správne otázky.

Určitě to nemá "odvetrávané predné sedadlá". To tenhle model nemá nikdy, až GL po FL.

Už dlhší čas sa obzerám po 6-ke a i keď nie som závislý od auta, tak ma už nebaví čakať a hľadať :) Jazdené autá sa čoraz menej inzerujú (dopad nedostupnosti nových automobilov, však to vie dnes už každý), ale tento jeden kus stále visí na inzeráte. Asi zo zaujímavosti skúsim kontaktovať predajcu, ale bolo by fajn počuť/čítať váš letmý pohľad - možno niečo vypozorujete už z inzerátu a rád by som dal predajcovi správne otázky.

Tato je uz dlho na predaj.
Prever si auto cez carvertical + servisnu historiu u Mazdy (ak nejaku ma)
Pri prehliadke by som zapojil auto na diagnostiku, skontroloval podvozok, samozrejme motorovy priestor a kazdu prkotinu (stahovanie okien, rucna brzda, klima, vyhrievanie sedadiel, infotainment a podobne)

Back