Před 3 roky jsem zde avizoval, že budu do půl roku prodávat svou 6 '2017, a klaplo to, členovi klanu; na dobré auto se vyplatí počkat. Po letech tedy další..
Takřka stoprocentně budu letos na jaře nebo v létě
posílat dál svou 6, Sedan, druhá nejvyšší výbava Revolution Top + Navi, 194k automat, barva Deep Crystal Blue, uvnitř příplatková bílá kůže, výroba 6/2019 - provoz 8/2019, najeto aktuálně 30159 km, odhad při prodeji cca 35 tis km.
Skoro jako nová - jedna nepatrná odřeninka na předním spojleru pod RZ, pár téměr neviditelných škrábanců sem tam po autě (asi od větviček, když se člověk vyhýbá), a pár ťupek od kamínků, interiér perfektní, sedačka řidiče taky minimální známky sezení (jsem lehký a drobný), "pologarážovaná", jestli se počítá parkovací pergola. Disky 17" i 19" bez škrábnutí. Ježděná první půlrok delší dálniční trasu 4 dny v týdnu, od Covidu už jen 2 - 3x týdně, většinou sám v autě, tedy žádná dlouhodobá stojka. Do nádrže skoro výhradně Verva 100 a velmi svižný jízdní styl, který karbonu nedává šanci
.
Navíc:
* zesílená orig. Mazda vana do kufru,
* zimáky 17" Borbet s orig. senzory a novými Dunlop Wintersport 5 na předku a čtyřletými vzadu (viz 3. foto),
* orig. střešní příčníky Mazda do kotevních bodů.
V tomhle stavu a s takovou péči seženete jednu za tři roky
. Termín prodeje bych ideálně doladil dle dodání našeho nového auta, nejpozději cca červenec, ale nechal bych se možná ukecat i dřív, leasing/úvěr na ní nemám + máme ještě manželčinu CX-5, takže je čím jezdit.
Když se koukám do inzerce, vypadá to, že ceny se dost drží, takže bych to předběžně viděl na
750 tis Kč. Nemožnost odpočtu DPH - soukromá.
Kdyby vás to poteciálně zajímalo, nebo jste o někom věděli, napište do zpráv. Díky moc. Fotky zatím jen mix co jsem kde za těch pár let ježdění našel.
Zobrazit přílohu 38996 Zobrazit přílohu 38997 Zobrazit přílohu 38998 Zobrazit přílohu 38999 Zobrazit přílohu 39000